Šedá zóna E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Edice "Evropská space opera" Blízká budoucnost – lidstvo kolonizuje Sluneční soustavu, ale ještě necestuje ke hvězdám. Vyspělé země si udržují stabilní a prosperující ekonomiky a šíří se v nich neziskové prvomemistické hnutí propagující ekologii a odzbrojení. Jeho zdánlivě mírumilovné aktivity štěpí establishment a přibližují svět ke kosmické… Přejít na celý popis

Arnold Schwarzenegger: Buď užitečný Poznejte recept na úspěch podle Arnolda Schwarzeneggera! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Edice "Evropská space opera"

Blízká budoucnost – lidstvo kolonizuje Sluneční soustavu, ale ještě necestuje ke hvězdám. Vyspělé země si udržují stabilní a prosperující ekonomiky a šíří se v nich neziskové prvomemistické hnutí propagující ekologii a odzbrojení. Jeho zdánlivě mírumilovné aktivity štěpí establishment a přibližují svět ke kosmické válce.

 Otevřené boje začnou až za tři a půl roku, ale tajní agenti všech stran už teď budují pozice a získávají informace. Operují v šedé zóně, tedy v prostředí, kde se nerespektují zákony a nešetří se civilisté.

Čechošvýcar Avien Helm se chystá oslavit jedenadvacáté narozeniny, ale připlete se do likvidační akce, z níž jsou podezíraní prvomemisté. Zatímco se léčí v nemocnici z následků útoku, nepřátelé jeho rodiny ho připraví o veškerý majetek.

Při soukromém pátrání po vinících pracuje pro řadu skupin. Stane se policistou, pašerákem islámského klanu, pilotem na Marsu a vojákem nejnebezpečnější jednotky světa. Odkrývá nejen identitu vrahů, ale i tajemství celosvětového konfliktu, kterému dává jméno Válka memů. Coby bojový pilot se zúčastní bitvy u Saturnu, v níž se rozhoduje o směru budoucího vývoje Země.

Sdílet 0

série
Válka memů 1. díl z 2
Další ze série
1. Šedá zóna
2. Třináct dnů guerilly
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Sci-fi
Nakladatel
Brokilon
jazyk
čeština
Počet stran
534
datum vydání
1.01.2018

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora