Vlákna hyperčasu E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Světoznámý mistr Snoitome vystoupí na planetě Trečka ve hvězdné soustavě Trekins. Mnozí by upsali duši, v krajní nouzi i svou vlastní, aby získali letenky na jeho show Vlákna hyperčasu. Obětují však úplně vše? Kdosi totiž plánuje masakr diváků… Teenager Honzborg odletí ze Země za vražedných okolností doprovázený osobou záhadně spojenou s… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Světoznámý mistr Snoitome vystoupí na planetě Trečka ve hvězdné soustavě Trekins. Mnozí by upsali duši, v krajní nouzi i svou vlastní, aby získali letenky na jeho show Vlákna hyperčasu. Obětují však úplně vše? Kdosi totiž plánuje masakr diváků…

Teenager Honzborg odletí ze Země za vražedných okolností doprovázený osobou záhadně spojenou s chystaným masakrem. Na Trečce prchá za hurikánu po souši i moři. Proplétá se jeskynními labyrinty spolu s chovatelkou kamenožravých geštěrů. Vlákna hyperčasu jim možná neutečou, ale uniknou oni jim?

~~~

E-kniha dostala novou obálku se scénou z příběhu a rovněž svižnější dějovou zkratku v úvodní pozemské části coby autorův pozdní nápad, který se kdysi již nestihl zakomponovat do tištěné verze vydané 2007. Události na Trečce se nezměnily.

Vlákna hyperčasu vyprávějí ukončený příběh. Jeho volné pokračování Ztroskotaný čas se sice odehrává ve stejném světě, ale otevře jinou originální zápletku.

Sdílet 0

Nakladatel
Richard Šusta
jazyk
čeština
Počet stran
343
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora