Roztomilé malé lhářky: Nemilosrdné

Autor Sara Shepard

E-kniha

Roztomilé malé lhářky: Nemilosrdné E-kniha

Autor Sara Shepard

Součástí série: Roztomilé malé lhářky 16. díl z 16

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

I nejlepší lež má krátké nohy! Dramatické finále románové řady Roztomilé malé lhářky. Nemilosrdné jsou šestnáctou a poslední částí. V pensylvánském Rosewoodu začalo léto, ale koho by letos zajímalo slunění u bazénu či grilování na zahradě! Událostí číslo jedna, která zastínila všechno ostatní, je totiž soudní proces se čtveřicí dívek… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

I nejlepší lež má krátké nohy!

Dramatické finále románové řady Roztomilé malé lhářky.

Nemilosrdné jsou šestnáctou a poslední částí.

V pensylvánském Rosewoodu začalo léto, ale koho by letos zajímalo slunění u bazénu či grilování na zahradě! Událostí číslo jedna, která zastínila všechno ostatní, je totiž soudní proces se čtveřicí dívek obžalovaných z úkladné a zvlášť bezcitné vraždy – jejich bývalé nejlepší kamarádky. Jen Aria, Spencer, Hanna a Emily vědí, že jde o vykonstruovaný proces. Roztomilým malým lhářkám už vůbec nikdo nevěří, že vše je jinak a že Alison žije a někde v úkrytu se jim vysmívá. Soudní líčení, jež nemizí z hlavních zpráv televizních stanic a titulních stran všech deníků, se chýlí pomalu ke konci. I když se právník děvčat snaží jeho průběh zvrátit, holky cítí, že tentokrát nad nimi Ali opravdu vyhrála. Není úniku. Čeká je doživotní vězení…

Aria se pokusí před vším utéct, ale brzy zjistí, že skrývat se je mnohem těžší, než si představovala. Spencer potkává člověka, který jí za velké peníze může zařídit život s novou identitou – ovšem musela by za svým dosavadním životem udělat tlustou nesmazatelnou čáru. Hanna se chce před nástupem do vězení vdát a zažít aspoň na okamžik tu nekonečnou romantiku, o které odmalička snila. Jenom Emily je ze všeho natolik zničená, že raději volí drastické řešení. Její zoufalá volba ale změní životy kamarádek i Alison – navždy.

Sara Shepardová absolvovala Newyorskou univerzitu a získala titul MFA z tvůrčího psaní na Brooklyn College. Románovou řadu Roztomilé malé lhářky inspirovalo její dětství ve Filadelfii v Main Line. Nějakou dobu žila ve městě Tucson v Arizoně, kam je zasazen příběh její další úspěšné románové řady Hra lží. V současné době žije s rodinou v Pittsburghu v Pensylvánii.

Na motivy Roztomilých malých lhářek natočila americká televize ABC Family zatím šest řad úspěšného televizního seriálu, který z českých obrazovek známe pod názvem Prolhané krásky. Chystá se ovšem natáčení další řady. Sama Shepardová si zahrála malou roli v 7. epizodě jeho první řady a ve 24. epizodě páté řady.

Kromě toho autorka napsala romány The Visibles, Everything We Ever Wanted a The Heiresses a také dva svazky série The Perfectionists. Jejími hrdinkami je pět dívek, které mají strach z pohledného svůdníka Nolana, a z legrace začnou plánovat, jak se ho zbavit. Jenže Nolan je zavražděn a podezření padne na ně… Druhý svazek vyšel loni počátkem léta.

Přečtěte si o Lhářkách víc na www.prettylittleliars.com

A nenechte si ujít další románovou řadu Sary Shepardové Hra lží!

Sdílet 0

série
Roztomilé malé lhářky 16. díl z 16
Další ze série
12. Napálené
13. Poblázněné
14. Roztomilé malé lhářky: Smrtelné
15. Ohrožené – Roztomilé malé lhářky 15
16. Roztomilé malé lhářky: Nemilosrdné
kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Témata
kamarádky sebedůvěra soudní procesy
Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
276
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Klara registrovaný uživatel

    Bylo mi líto, že jsem se musela rozloučit s touto sérií. Konec se mi líbil a lhářky mi budou chybět.

    Kniha, BB art, 2016, 9788075075581

  • 5 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel

    Všechny knížky jsem přečetla na jeden nádech. Naprostá paráda. Sice ve srovnání se seriálem je to úplně něco jiného, ale je to super. Kniha je sice zařazena pro děti a mládež, ale já si to rozhodně nemyslím. V knihách jsou popisy hnijících mrtvol a únosy dívek. No nevím, pro děti ne, ale jinak super čtení. Konečně dostaly Alison!!

    Kniha, BB art, 2016, 9788075075581

  • 2 z 5 hvězdiček Nikola Bartoňová registrovaný uživatel

    Bohužel nakonec se mi líbil seriál víc než kniha, jinak dobre

    Kniha, BB art, 2016, 9788075075581

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora