Ohrožené – Roztomilé malé lhářky 15

Autor Sara Shepard

Ohrožené – Roztomilé malé lhářky 15 - Sara Shepard Nedostupné

Ohrožené – Roztomilé malé lhářky 15

Autor Sara Shepard

Součástí série: Roztomilé malé lhářky 15. díl z 16

Kniha

    • Produkt je nedostupný.
E-shopové listy

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 99 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

E-shopové listy

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Při zaslání zboží balíčkem

K nákupu nad 499 Kč dárek zdarma v hodnotě 19 Kč

Dobrá záložka 80 - Princovo rozjímání

Ohrožené jsou patnáctou částí řady Roztomilé malé lhářky. Televizní seriál na motivy série se na českých obrazovkách vysílá pod názvem Prolhané krásky. Konečně je po všem a Rosewood si může oddechnout. Hrůzné události, které se ve městě děly po celé roky, už nebudou dál pokračovat. Vražedkyně Ali je – jak všichni chtějí věřit – po smrti, jejího… Přejít na celý popis

Michaela Brnková: Důvěra On je chladný, ona temperamentní. Jde jen o novou práci. Co všechno z ní ale může vzejít? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ohrožené jsou patnáctou částí řady Roztomilé malé lhářky. Televizní seriál na motivy série se na českých obrazovkách vysílá pod názvem Prolhané krásky.
Konečně je po všem a Rosewood si může oddechnout. Hrůzné události, které se ve městě děly po celé roky, už nebudou dál pokračovat. Vražedkyně Ali je – jak všichni chtějí věřit – po smrti, jejího komplice zatkli, roztomilé malé lhářky byly zproštěny všech obvinění a život jde dál. Jenom čtveřice těžce zkoušených kamarádek ví, že nekončí vůbec nic a že pravá Ali je stále na svobodě a čeká na vhodný okamžik, aby opět udeřila a s holkami si to jednou provždy vyřídila. Nenávidí je. Je to jediná hnací síla v jejím prázdném, osamělém životě. A Emily, Spencer, Hanna a Aria to dobře tuší. Ali udeří brzy, jako vždy nečekaně – a strašlivě. Zrovna když se zdá, že se holkám vrací trocha štěstí do života! Hanna dostane nabídku, která se neodmítá: zahrát si ve filmu o sobě a svých kamarádkách. Aria začne prodávat své obrazy – sběratelé, obchodníci s uměním i kritici jí leží u nohou. Spencer spouští vlastní blog, kterým chce bojovat proti šikaně, a ohlas je nečekaný. A Emily? Ta se se ve vězení setkává se svou životní láskou a společně plánují budoucnost. Jenže všechno se zase zvrtne, protože nablízku je krutá Ali a chce dívkám vzít i to málo, co mají. Co na tom, že v jednu chvíli vše vypadá, jako by byl osud přece jen milosrdný... To neznáte Alison. Je vždycky o několik tahů před ostatními a tím posledním dává nepřekonatelně rafinovaný mat. Z toho už se holky nevylžou!

Sdílet 0

série
Roztomilé malé lhářky 15. díl z 16
Další ze série
12. Napálené
13. Poblázněné
14. Roztomilé malé lhářky: Smrtelné
15. Ohrožené – Roztomilé malé lhářky 15
16. Roztomilé malé lhářky: Nemilosrdné
kategorie
Knihy » Beletrie » Young Adult » Thrillery
Nakladatel
Nová práca
isbn
0978807507527
Počet stran
256
ean
0978807507527
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení knihy

  • 5 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel

    Všechny knížky jsem přečetla na jeden nádech. Naprostá paráda. Sice ve srovnání se seriálem je to úplně něco jiného, ale je to super. Kniha je sice zařazena pro děti a mládež, ale já si to rozhodně nemyslím. V knihách jsou popisy hnijících mrtvol a únosy dívek. No nevím, pro děti ne, ale jinak super čtení.

    Kniha, Nová práca, , 0978807507527

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora