Holka pro všechno E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Její manželství? Horor. Její dítě? Jakbysmet.  Její budoucnost? Zářivá.  Protože teď má holku pro všechno. A navíc i docela dobrý plán.      Kristýnin život je perfektní. Perfektně nudný, perfektně osamělý. Něco se musí změnit, musí přijít pomoc. Ta pomoc se jmenuje Marie. Vypere, uvaří, postará se o dítě, je to… Přejít na celý popis

Agustina Bazterrica: Devatenáct pařátů a jeden temný pták Hororové povídky od autorky bestselleru Znamenitá mrtvola! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Její manželství? Horor.

Její dítě? Jakbysmet. 

Její budoucnost? Zářivá. 

Protože teď má holku pro všechno.

A navíc i docela dobrý plán. 

 

 

Kristýnin život je perfektní. Perfektně nudný, perfektně osamělý. Něco se musí změnit, musí přijít pomoc. Ta pomoc se jmenuje Marie. Vypere, uvaří, postará se o dítě, je to zkrátka holka pro všechno. Komu by se to nelíbilo? A navíc i skvěle vypadá, což si nemyslí jen Kristýna, ale i její manžel Jörg. Než ale Jörg stihne Marii svést, Kristýna ho předběhne! A dobře ví proč. S Marií se totiž dá zažít všechno, na co si jen člověk vzpomene. Kristýna proto Marii zasvětí do svého plánu a společně se vydají na cestu k nebezpečnému cíli. Chce to pevné nervy a odvahu. 

 

Nový román Charlotte Roche je nepokrytě zlý i komický zároveň.

 

Charlotte Roche (*1978) se narodila v High Wycombe ve Velké Británii. Její první román Feuchtgebiete (česky vyšlo pod názvem Vlhká místa), pojednávající radikálně otevřenou formou o nejintimnějších místech ženského těla, vyvolal v Německu rozsáhlou společenskou debatu a stal se nejprodávanější knihou roku 2008. Charlotte Roche žije s manželem a dcerou v Kolíně nad Rýnem. 

 

Sdílet 0

Nakladatel
PRÁH
datum vydání
1.01.2010
jazyk
čeština

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

1.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Šárka Havlíková registrovaný uživatel

    Jediné, co mě na knížce zaujalo, byl obsah, kvůli kterému jsem si knihu koupila. Bohužel mě celkový příběh velice zklamal. V knize se odehrálo spoustu věcí, ale tak strašně rychle, až to bylo nepříjemné.

    Kniha, PRÁH, 2016, 9788072526451

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda