Relax pro vyčerpané

Autor Ruby Wax

E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Před pěti sty lety nikdo na stres neumíral. Na tenhle nápad jsme přišli až poměrně nedávno a už nás ovládá. Sice jsme se dokázali vyvinout a dnes umíme zázračně balancovat v botách s dvaceticentimetrovými podpatky, co se však týče našeho vývoje emocionálního, pořád ještě plaveme s planktonem. Pokud v sobě nerozvineme více lidských vlastností, pak… Přejít na celý popis

Gillian McAllisterová: Stane se včera Zítra se stane matkou vraha, ale to nesmí dopustit! Je odhodlaná vracet se den za dnem tak daleko zpátky časem, dokud nenajde způsob, jak tomu zabránit. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Před pěti sty lety nikdo na stres neumíral. Na tenhle nápad jsme přišli až poměrně nedávno a už nás ovládá. Sice jsme se dokázali vyvinout a dnes umíme zázračně balancovat v botách s dvaceticentimetrovými podpatky, co se však týče našeho vývoje emocionálního, pořád ještě plaveme s planktonem. Pokud v sobě nerozvineme více lidských vlastností, pak jsme z hlediska evoluce odsouzeni stát se kyborgy s logem „Apple“ na místě, kde původně tlouklo srdce. - Ruby Wax popisuje vědecké řešení těchto moderních problémů. Je jím všímavost. Vím, co si myslíte: „Co když mě neláká zírání na křídlo motýla nebo naslouchání jedinému cinknutí zvonkohry?“ Ruby definuje všímavost nikoli jako nehybné sezení se zkříženýma nohama a huhlání manter, které znějí jako telefonní seznam čtený pozpátku. Všímavost je čímsi, co nám může pomoci. Jde o to, naučit se všímat si vlastních myšlenek a pocitů, abyste tak mohli naplno prožívat život.Mazaně, srozumitelně a až nemravně vtipně předvádí Ruby Wax obyčejným lidem, jak a proč se jednou provždy změnit. Dává rady ohledně všímavosti v oblastech vztahů, rodičovství, pro děti i pro teenagery. Představuje také šestitýdenní kurz vycházející z jejího studia kognitivní terapie a všímavosti absolvovaného na univerzitě v Oxfordu.Příručka všímavosti pro duševně vyčerpané je kniha, kterou potřebujete pro zdravější a šťastnější život.

Sdílet 0

Nakladatel
Edice Knihy Omega
jazyk
čeština
Počet stran
218
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

2.9 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Jarda registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je psána velmi upovídaně a plytce. Nemám chuť se prodírat autorčinami příběhy, abych se sem tam, jen tak mimochodem, dozvěděl něco, kvůli čemu jsem si knihu koupil. Jistě si najde své čtenáře, kteří si všechna vyprávění a příběhy rádi prožijí. "Nic moc" nevystihuje hodnocení přesně, lepší by bylo "Na nic", pokud hledáte způsob, jak relaxovat.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073904494

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Přesně, snadno a rychle. Jsem nadšená, proto že až teď poznávám jiný svět než materiální. Je to srozumitelné a s láskou napsané. Za mně 1.

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073904494

  • 2 z 5 hvězdiček Hana Beráková registrovaný uživatel

    no nevím co jsem od této knihy čekala, nicméně mě nezaujala. Tuto knihu tedy už ne

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073904494

  • 2 z 5 hvězdiček Veronika Šťastná registrovaný uživatel

    Bohužel mě kniha moc nezaujala.. A ani nepomohla od vyčerpání, právě naopak :(

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073904494

  • 1 z 5 hvězdiček Iva registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Toto bude asi kniha, kterou nedočtu. Autorka se snaží být strašně vtipná a chytrá, až to působí trapně a úplně blbě...

    Kniha, Edice Knihy Omega, 2016, 9788073904494

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda