Ukliďte si v hlavě E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

TOHLE JE MEDITACE MINDFULNESS – ALE JINÁ, NEŽ JAK JI ZNÁTE Žádné zpívání manter, žádné sezení se zkříženýma nohama ani potřeba věřit v cokoli konkrétního. Co víc, tato jednoduchá meditace, kterou se snadno naučíte, zabere jen deset minut denně, ale přitom může zcela změnit váš život! Kniha zbavuje meditaci zažitých mýtů a zpřístupňuje… Přejít na celý popis

Filip Rožek: Gump: Jsme dvojka Gump se vrací v příběhu psí pravdy, naděje a lásky. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

TOHLE JE MEDITACE MINDFULNESS – ALE JINÁ, NEŽ JAK JI ZNÁTE
Žádné zpívání manter, žádné sezení se zkříženýma nohama ani potřeba věřit v cokoli konkrétního. Co víc, tato jednoduchá meditace, kterou se snadno naučíte, zabere jen deset minut denně, ale přitom může zcela změnit váš život!
Kniha zbavuje meditaci zažitých mýtů a zpřístupňuje ji co největšímu počtu lidí. Všem, kteří si přejí jednoduše zjistit, jak se vypořádat se životem a zvládat stres – v práci, v osobním životě i ve své hlavě. Těm, kteří touží znovu zažívat onen pocit otevřenosti, jenž si pamatují z dětství, schopnost užívat si to, že žijí. Kteří nestojí o duchovní osvícení ani nepotřebují terapii, ale chtějí vědět, jak „přepnout“, když přijdou domů z práce, jak v noci usnout, jak zlepšit své vztahy, jak nebýt podrážděný nebo naštvaný. Kteří chtějí ovládat své touhy, zbavit se svých závislostí a vypořádat s oním neodbytným pocitem, že věci nejsou úplně takové, jaké by měly nebo mohly být, a že život musí být ještě o něčem jiném.
Andy Puddicombe, diplomovaný klinický konzultant, bývalý buddhistický mnich a „ten, který se při meditování dopustil všech možných chyb“, jak sám sebe nazývá, vám ukáže, jak si za deset minut denně uklidit v hlavě. Poradí vám, jak k meditaci nejlépe přistoupit, jak ji nejlépe praktikovat a jak ji nejlépe využít v každodenním životě. Mít „pořádek v hlavě“ (headspace) v podstatě znamená dokázat být v klidu a pohodě naprosto se všemi myšlenkami či emocemi, které k nám přicházejí – jak s těmi pozitivními, tak i s těmi negativními, jako jsou smutek ze ztráty, vztek či zlost.

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda