Největší tajemství

Autor Rhonda Byrne

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Oblíbená autorka bestsellerů Rhonda Byrne odstartovala v roce 2006 celosvětový fenomén hledání pravdy vydáním své knihy Tajemství. Toto dílo změnilo život mnoha lidem, pomohlo jim pochopit nevyužité síly, které mají. Poslání Rhondy však zdaleka neskončilo, protože něco uvnitř ji nutilo hledat další úroveň moudrosti. Strávila čtrnáct let studiem,… Přejít na celý popis

Velký den hororu | První kniha Darcy Coates Duch domu Ashburnů ZDARMA Duch domu Ashburnů, první kniha milované Darcy Coates, se dočkala své audio verze. A abychom to společně pořádně oslavili můžete si ji poslechnout zcela zdarma! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Oblíbená autorka bestsellerů Rhonda Byrne odstartovala v roce 2006 celosvětový fenomén hledání pravdy vydáním své knihy Tajemství. Toto dílo změnilo život mnoha lidem, pomohlo jim pochopit nevyužité síly, které mají. Poslání Rhondy však zdaleka neskončilo, protože něco uvnitř ji nutilo hledat další úroveň moudrosti. Strávila čtrnáct let studiem, až konečně odhalila univerzální pravdu, již nám předkládá na stránkách své nejnovější knihy.

 

Největší tajemství je výrazný pokrok v hledání smyslu života, který čtenáře zavede za hranice hmotného světa do duchovní říše, kde nic není nemožné. Učení na těchto stránkách nabízí srozumitelné postupy a hluboká odhalení, jež zaženou obavy, nejistotu, úzkost a bolest. Největší tajemství, vyřčené objevnými slovy duchovních učitelů z celého světa, je hlubokým mistrovským dílem nabízejícím čtenářům přímou cestu k ukončení utrpení a vedoucí k radostnému životu.

stejně jako kdykoli předtím. Pomocí této knihy učiníte největší odhalení, jaké člověk kdy může udělat – najdete cestu z problémů, z negativního pohledu na svět a uvědomíte si, co všechno nechcete dělat… najdete cestu k trvalému štěstí a radosti.

 

Sdílet 0

Nakladatel
HarperCollins
jazyk
čeština
Počet stran
276
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Marie registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha, kterou proste nemuzete odlozit a cist ji na etapy. Nutkani vedet jak dal dal od kapitoy ke kapitole. Uzasne pokracovani rady knih od Rondy Byrne, ke kterym se stle vracim a stale v nich nachazim dalsi a dalsi dulezite informace. Maji hlavu a patu a jsou smysluplne. Uzasne, Dekuji spisovatelce, ze se s nami o vsechny ty skutecnosti deli a dekuji Kniham Dobrovsky, ze ji mel tak rychle na sklade a bleskurychle ji odeslal.

    Kniha, HarperCollins, 2021, 9788327657763

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora