Odvaha nebýt oblíbený E-kniha
Odvaha nebýt oblíbený - Ičiró Kišimi,Fumitake Koga Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Čtivý filozofický rozhovor o odvaze žít podle svého Inspirativní rozhovor nespokojeného mladíka s moudrým filozofem odkrývá principy individuální psychologie Alfréda Adlera, rakouského psychologa přelomu 19. a 20. století, který byl žákem a spolupracovníkem Sigmunda Freuda. Během pěti večerů oba muži debatují o základních životních situacích, o… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Čtivý filozofický rozhovor o odvaze žít podle svého

Inspirativní rozhovor nespokojeného mladíka s moudrým filozofem odkrývá principy individuální psychologie Alfréda Adlera, rakouského psychologa přelomu 19. a 20. století, který byl žákem a spolupracovníkem Sigmunda Freuda. Během pěti večerů oba muži debatují o základních životních situacích, o vztazích, práci, dělání chyb, komplexech méněcennosti či o schopnosti lidí změnit se a přitom nepřestávají hledat cestu vedoucí k prostému lidskému štěstí.

Filozof, v duchu klasického sokratovského vzoru plného příkladů ze života, vede mladíka k tomu, aby sám nalezl odpovědi na své otázky i pochyby. A původně skeptický a zahořklý mladík během dialogu postupně dospívá k poznání, jak se nenechat spoutat minulostí či ovlivňovat okolím, jak najít odvahu převzít kontrolu nad vlastním životem a dosáhnout tak opravdového štěstí.

Kniha má za sebou úspěšné tažení Japonskem, Čínou a Koreou, kde se z ní stal překvapivý bestseller, a je poutavým čtením pro každého, kdo se necítí v životě zcela spokojený a klade si otázku, zda a jak je možné to změnit.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Beta Dobrovský
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda