Recept na toho pravého

Autor Anni Rose

E-kniha

Recept na toho pravého E-kniha

Autor Anni Rose

Součástí série: Recepty pro život 1. díl z 2

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Špetku štěstí a hrstku osudu...Ruby Brooksová je nejdřív poněkud skeptická, když jí horoskop říká, že bude mít báječný rok. Zvláště když v rychlém sledu přijde o přítele i o práci. A aby toho nebylo málo, ještě jí utekl zlotřilý montér kuchyně a vzal s sebou všechno včetně kuchyňského dřezu!Ruby tedy bere štěstí i osud do svých rukou s neobvyklým… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Špetku štěstí a hrstku osudu...

Ruby Brooksová je nejdřív poněkud skeptická, když jí horoskop říká, že bude mít báječný rok. Zvláště když v rychlém sledu přijde o přítele i o práci. A aby toho nebylo málo, ještě jí utekl zlotřilý montér kuchyně a vzal s sebou všechno včetně kuchyňského dřezu!

Ruby tedy bere štěstí i osud do svých rukou s neobvyklým předsevzetím – zúčastní se deseti soutěží denně, ať už o vysněnou japonskou dovolenou nebo o roční zásobu psího žrádla (nemá psa) a vybojovat si cestu ke štěstí naprosto jakýmkoli způsobem.

Když se ale zásluhou valentýnské ceny z místní restaurace v jejím životě objeví šéfkuchař Adam Finder (a jeho pes Brutus), je to štěstí nebo osud? A zjistí Ruby nakonec, že skutečné štěstí není třeba vyhrát?

Nová romantická komedie, která nadchne fanoušky Jo Watson nebo Rachel Lynn Solomon.

Sdílet 0

série
Recepty pro život 1. díl z 2
Další ze série
Láska, sranda, vaření
1. Recept na toho pravého
2. Recept na pana Dokonalého
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Romány pro ženy
Témata
romantika pro ženy
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.5 z 5 40 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 13× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček Anna Hýsková registrovaný uživatel

    Během čtení jsem měla pořád takový nepříjemný pocit, často i z postav, co nebyly trochu vyšinuté. Co mě přijde jako divné chování překvapivě nikoho nezaráží. Hlavní pár se málem chce vzít už po prvním setkání, hřejivé pocity a neodbytný úsměv na tváři při myšlení na toho druhého prakticky na první pohled. Jde to rychle, nepůsobí to realisticky. Taky nevím, proč autorka zvolila tenhle název - Adam je sice kuchař, ale že by to bylo pro příběh vysloveně klíčové, nebo že by tu bylo nějaké třeba testování receptů... Nevím, čekala jsem něco jiného.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 4 z 5 hvězdiček Zuzana Špringlová registrovaný uživatel

    Ach, ta Ruby! Myslím, že střelenější hlavní hrdinku jsem v knize dlouho nepotkala! A to mám načtenou celou Jo Watson! Anotace mi u této knihy skoro nic neřekla. Víme prakticky jen to, že úvodním tématem je hrdinčino hledání štěstí, které započala docela trapným způsobem. Dala na radu horoskopu a rozhodla se denně hlásit do 10 soutěží o všelijaké kravinky, které vlastně v životě ani nepotřebuje. A tak se začnou dít různé komické situace. Ruby je vlastně strašně fajn holka, která v osobním i profesním životě řeší nějaké ty nepříjemnosti. Rozejde se s Danielem - klukem, který se k ní nechoval zrovna s respektem, a do toho přijde o práci z důvodu nadbytečnosti v jedné eventové agentuře. Svůj stres začne řešit různými způsoby a účastnit se soutěží - to je jeden z těch nejdivnějších. Jednoho dne se na ni přece jen uspěje štěstí a ona vyhraje romantickou večeři, kterou by ji měl uvařit profesionální kuchař přímo v její kuchyni. Což by bylo luxusní, kdyby nějakou kuchyň měla! Setkává se ale s Adamem, kterého její rozpustilost na první pohled zaujme. Její životní situace, absence jakéhokoliv romantického vztahu a především její talent udělat ze všeho totální zmatek, z knížky dělá skvělou humornou komedii. Možná na první pohled jednoduchou romanťárnu oživují hned dvě těžší a dle mého názoru i zajímavá témata, která dokáží pořádně potrápit život. Stalking a zlo toxického vztahu jsou zde zakomponovány opravdu šikovně a nenásilně.

    Kniha, Red, 2023, 9788027710515

  • 5 z 5 hvězdiček Pavlína Rychtecká registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Top!!!

    Kniha, Red, 2023, 9788027710515

  • 3 z 5 hvězdiček Ivana registrovaný uživatel

    Přiznám se, že mi chvilku trvalo, než jsem románu přišla na chuť. Autorka zvolila zvláštní hlavní hrdinku. Abych pochopila její chování, musela jsem ji lépe poznat – tzn. nezamilovala jsem si ji od první kapitoly. Zdála se mi až příliš ztřeštěná. Neviděla jsem smysl v účasti v tak ohromném množství soutěží o vše možné – včetně blbostí, které Ruby vlastně vůbec nepotřebuje. Musela jsem proniknout do jejího života hlouběji a odhalit, co vše se za jejím chováním skrývá. Autorce se do příběhu podařilo zakomponovat i některá závažnější témata, např. stalking, což chválím. Knihu doporučuji milovnicím humorných romantických komedií. Přímo na přebalu knihy se dočtete, že román nadchne fanoušky Jo Watson nebo Rachel Lynn Solomon. A mně nezbývá, než souhlasit. Třeba kniha Ex v éteru (přečtěte si naši recenzi) Rachel Lynn Solomon mě zaujala originálním námětem. To samé mohu říct i o knize Recept na toho pravého, která mě i přes počáteční rozpaky nakonec bavila.

    Kniha, Red, 2023, 9788027710515

  • 5 z 5 hvězdiček Adéla Bastlová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížku jsem četla na dovolené u moře. Perfektní oddychovka a krásný příběh!

    Kniha, Red, 2023, 9788027710515

  • 4 z 5 hvězdiček Martina Davidová registrovaný uživatel

    Romantická komedie. Myslím, že pro čtenářky Jo Watson, jak dělaná. Hlavní hrdinka si neprochází nejlepším obdobím svého života a zkouší různé soutěže. Nic moc jí v životě nevychází až do chvíle, kdy se seznámí se svým sousedem. Musím říct, že hlavní postavy mě bavily, jak Ruby, tak Adam. Co mě však trošku vadilo, byla postava Emily a Daniela. Vím, že je autorka popsala, dle jejich psychické stránky opravdu dobře, ale mě neskutečně lezly krkem. Taky bych řekla, že se děj až zbytečně natahoval, kniha mohla být i kratší. Každopádně, kniha byla příjemným zážitkem na dva večery a přemýšlím nad další. A jak jsem zmiňovala, pro fanynky Jo Watson opravdu doporučuji.

    Kniha, Red, 2023, 9788027710515

  • 5 z 5 hvězdiček Marie Bartova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tato kniha mě příjemně překvapila. Nemohla jsem se od ní odtrhnout.Romanticka, vtipná s krásným koncem.

    Kniha, Red, 2023, DEF0000045224

  • 4 z 5 hvězdiček Hatshepsut registrovaný uživatel

    Překvapilo mě tak nízké hodnocení této knihy. Mě to přišlo jako fajn čtení. Asi je to na dnešní dobu a množství romantických příběhů příliš poklidné, nejsou zde nějaké vypjaté emoce. Přesto má vyprávění zajímavou zápletku, nechybí ani humorné situace a trochu bláznivý konec. Postavy si oblíbíte, i když byste je mnohokrát chtěli v příběhu postrčit, aby byli rozhodnější a odvážnější. Ale jsme snad všichni dokonalí? Knihu jsem na konec přečetla, díky kladným komentářům svých oblíbených uživatelek, takže vám děkuji a nelituji. :-)

    E-kniha, Red, 2023,

  • 3 z 5 hvězdiček Michaela Mozolová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tři hvězdičky krásně vystihují mé průměrné nadšení z knihy. Děj se rozjížděl strašně pomalu. Byl velmi rozevlátý, jednou jsem byli tady, jednou tam, jednou v přítomnosti, jednou v minulosti. Lépe bych jej uspořádala. Nemluvím o pár absurdních situacích, které se tady vyskytly. Od půlky knihy mi byl jasný konec, který jsem hned odhadla. Hlavní postavy mi byly sympatické po celou dobu knihy, to knihu asi i zachraňovalo. Knihu bych úplně nezatracovala, ale budu ji doporučovat velmi opatrně.

    E-kniha, Red, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora registrovaný uživatel

    Ze začátku jsem byla dost skeptická, ale podařilo se mi začíst a nelituju, zápletka i celý vývoj děje proběhly nad mé očekávání. Opravdu pěkný příběh.

    E-kniha, Red, 2023,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora