Probuzený milionář

Autor Joe Vitale

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

VŠECHNO, CO POTŘEBUJETE VĚDĚT, ABYSTE SVÉ SNY PROMĚNILI V REALITU, NAJDETE V TÉTO KNIZE.  Jak jít za svými sny a plnit si je s vášní a nadšením? Jak proměnit neúspěch ve zpětnou vazbu a zvrátit ho v úspěch? Jak vnímat překážky jako pomocníky na cestě k úspěchu? Jak využít svou vášeň pro dosažení zisku a splnění svých cílů? Jak se zbavit… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

VŠECHNO, CO POTŘEBUJETE VĚDĚT, ABYSTE SVÉ SNY PROMĚNILI V REALITU, NAJDETE V TÉTO KNIZE.  Jak jít za svými sny a plnit si je s vášní a nadšením? Jak proměnit neúspěch ve zpětnou vazbu a zvrátit ho v úspěch? Jak vnímat překážky jako pomocníky na cestě k úspěchu? Jak využít svou vášeň pro dosažení zisku a splnění svých cílů? Jak se zbavit pověr a negativních přesvědčení spojených s penězi? Jak se změnit k lepšímu investováním do sebe sama?   
Joe Vitale, spoluautor bestselleru a filmu Tajemství, vám ve své nové knize odhalí zákon přitažlivosti peněz. Příliv financí si totiž v životě sami blokujeme svými škodlivými postoji a návyky. Jako Probuzený milionář se zbavíte všech předsudků ohledně peněz, nenecháte se omezovat konvencemi a investujete do sebe a do toho, co vás skutečně učiní bohatými. 

Autor, který se z bezdomovce stal multimilionářem, autorem bestsellerů, řečníkem a koučem inspirujícím miliony lidí, je sám nejlepším dokladem toho, že rady, které v knize předkládá, fungují a že splnění i těch nejodvážnějších snů je reálné. Díky Joeovým postřehům se začnete na peníze, podnikání i vztahy dívat zcela novým pohledem a poznáte, co všechno je možné, když propojíte svůj rozum a srdce a žijete ten nejodvážnější sen svého života. 

Probuďte v sobě vášeň, ujasněte si svůj záměr, uvědomte si své poslání, uzdravte svůj vztah k penězům a otevřete se blahobytu. Staňte se Probuzeným milionářem, začněte vydělávat tím, co milujete, a pusťte si do života skutečné bohatství.

Sdílet 0

Nakladatel
Alferia
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda