Pravidla hry

Autor Chloe Neill

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

„CADOGANSKÝ DŮM ČELÍ OHROŽENÍ ZE VŠECH STRAN…“ … a ulicemi Chicaga se pohybuje nelítostný vrah a jedna bývalka! S Cadoganským Domem to vypadá nahnutě. Greenwichské prezídium, které má údajně hájit zájmy upírů, šlapalo Cadoganům na krk tak dlouho, až se rozhodli osamostatnit. Jestli ale doufali, že to proběhne v klidu, hodně se spletli. Prezídium… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

„CADOGANSKÝ DŮM ČELÍ OHROŽENÍ ZE VŠECH STRAN…“

… a ulicemi Chicaga se pohybuje nelítostný vrah a jedna bývalka!

S Cadoganským Domem to vypadá nahnutě. Greenwichské prezídium, které má údajně hájit zájmy upírů, šlapalo Cadoganům na krk tak dlouho, až se rozhodli osamostatnit. Jestli ale doufali, že to proběhne v klidu, hodně se spletli. Prezídium jim jejich odchod hodlá náležitě osladit.

Kéž by však skupina zkostnatělých byrokratů bylo to jediné, co trápí upírku Merit, jejího pohledného Mistra i ostatní jejich spojence. Ulicemi Chicaga se totiž pohybuje dobře maskovaný a řádně prohnaný vrah, který má spadeno právě na upíry. Mrtvých přibývá, způsob usmrcení je nadmíru brutální a adeptů na podezřelé žalostně málo, a tak musí být Merit i její blízcí připraveni na cokoliv.

A jako třešnička na dortu přijíždí na pomoc Cadoganům bývalá Ethanova milenka, která se domnívá, že má proti Merit schovaný v rukávu významný trumf. A také se ho nebojí vytáhnout. Zvládne Merit balancovat mezi členstvím v tajné organizaci a snahou neztratit svou lásku? Musí totiž bojovat o důvěru svého Mistra, o střechu nad hlavou a v neposlední řadě o holý život. 

Americká spisovatelka Chloe Neill svými Upíry z Chicaga již posedmé dokazuje, že nehodlá slevit z tempa děje, humorných i dojemných situací a je ochotna svým postavám kdykoli znovu okořenit život a nedat jim ani na chvíli vydechnout. Její čtivá urban fantasy série zkrátka nenudí, stejně jako se nenudí aktéři děje, kteří – ač skálopevně věřili v loajalitu svých bližních – mohou vždycky čelit nové zradě…

Sdílet 0

série
Upíři z Chicaga 7. díl z 11
Další ze série
6. Mrazivé kousnutí
7. Pravidla hry
8. Hořké sousto
9. Divoká karta
10. Krvavé hry
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Témata
spisovatelky
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
278
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 11 hodnocení čtenářů

10× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček wnikisek registrovaný uživatel

    Úžasná série! Milovníkům fantasy knížek o upírech, mohu jen doporučit. Doma v knihovničce by rozhodně neměla chybět. Každý díl od začátku do konce upoutal mou pozornost.

    Kniha, Fantom Print, 2017, 9788073983741

  • 5 z 5 hvězdiček Aríka registrovaný uživatel

    Celá série "Chicagoland vampires" neboli "Upíři z Chicaga" je plná překvapení. Tato kniha je již sedmým dílech z celkem třinácti dílů. Merit, Ethan Sullivan, Catcher, Mallory jsou mými nejoblíbenější postavy a s každým dalším dílem se v tom jenom utvrzuji. Kniha byla opět velmi čtivá, poutavá a měla jsem ji velmi rychle přečtenou. Příběh je prosycen láskou, erotikou, napětím , dramatem a nečekanými situacemi, což na celé sérii zbožňuji. Knihu rozhodně doporučuji.

    Kniha, Fantom Print, 2017, 9788073983741

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Další skvělý díl. Všechny postavy jsem si moc oblíbila. Doporučuji!

    Kniha, Fantom Print, 2017, 9788073983741

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Tuto sérii já miluju. Fandím Merit, už od prvního dílu. Opět velmi napínavý děj. Snad autorka bude pokračovat s touto sérii.

    Kniha, Fantom Print, 2017, 9788073983741

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora