Temná duše E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Lee Carpenter žije v 19. století. Je mladý, nespoutaný a bohatý. Je miláčkem žen a má vše, nač si jen vzpomene. To se však změní jednoho dne, kdy do jeho života vstoupí záhadná žena. Kelly Davisová žije v současnosti. Je šťastně zamilovaná a právě dokončila střední školu. Její otec, uznávaný právník, dostane lukrativní pracovní nabídku a ona je… Přejít na celý popis

Michala Ries: Zadrž dech Nenávidí její pokřivený odraz. Mohl by milovat její skutečné já? Co se stane, když ji dožene minulost, před kterou chtěla utéct? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lee Carpenter žije v 19. století. Je mladý, nespoutaný a bohatý. Je miláčkem žen a má vše, nač si jen vzpomene. To se však změní jednoho dne, kdy do jeho života vstoupí záhadná žena.

Kelly Davisová žije v současnosti. Je šťastně zamilovaná a právě dokončila střední školu. Její otec, uznávaný právník, dostane lukrativní pracovní nabídku a ona je nucena stěhovat se daleko, do cizí země, od všeho co má ráda.
Ani Kelly, ani Lee netuší, že se jejich osudy střetnou ve starém anglickém městě. Ani jeden z nich nemá ponětí, jaký to bude mít vliv na jejich další život. Dokáže se Lee konečně vyrovnat se svojí temnou povahou a minulostí? A bude Kelly ochotná přijmout jeho tajemné a hrůzu nahánějící druhé já?

Sdílet 0

série
Temná duše 1. díl z 3
Další ze série
1. Temná duše
2. Hra o život
3. Stíny minulosti
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Má kniha.cz
jazyk
čeština
Počet stran
355
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 99 Kč Nápověda