Tanečník E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

První flotila Aliance admirála Gearyho přežila cestu do neznámé části galaxie a objevila při tom dvě nové mimozemské rasy – nové nepřátele, ale také možné spojence. Geary před návratem domů musí ochránit sluneční soustavu Midway, jejíž obyvatelé povstali proti vládě rozpadajících se Syndikovaných světů. A aby to neměl tak jednoduché,… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

První flotila Aliance admirála Gearyho přežila cestu do neznámé části galaxie a objevila při tom dvě nové mimozemské rasy – nové nepřátele, ale také možné spojence.

Geary před návratem domů musí ochránit sluneční soustavu Midway, jejíž obyvatelé povstali proti vládě rozpadajících se Syndikovaných světů. A aby to neměl tak jednoduché, musí přitom dávat pozor i na představitele rasy Tanečníků na diplomatické misi a kořist z předchozích bojů, gigantickou bitevní loď Neporazitelný, která je dost možná to nejcennější, co kdy lidé dokázali získat.

Aliance sice se Syndikovanými světy podepsala mírovou smlouvu, jejíž podmínky musí Geary za každou cenu dodržet, nicméně pozůstatky Syndikovaných světů mají o míru své vlastní představy… a i bez nich Alianci v důsledku vnitřních nepokojů hrozí katastrofa.

Sdílet 0

Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 149 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora