Mrazivé kousnutí

Autor Chloe Neill

E-kniha

Mrazivé kousnutí E-kniha

Autor Chloe Neill

Součástí série: Upíři z Chicaga 6. díl z 11

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Osmadvacetiletá Merit, před časem proti své vůli proměněná v upíra, si našla cestu do temných kruhů chicagského upířího podsvětí, kde zjistila, že nadpřirozených je daleko víc, než kolik se zdálo – a více, než kolik si veřejnost kdy dokázala představit. Některá tajemství však nebylo možné dál šířit – jak mezi lidmi, tak mezi… Přejít na celý popis

Merit Niemeitz: Už nikdy tvá Mulberry Mansion je historická vila a zároveň projekt univerzitních studentů, kteří ji mají zrenovovat, aby zde mohli bydlet. Avery se na tuto novou část svého života moc těší, dokud tu nepotká svého ex... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Osmadvacetiletá Merit, před časem proti své vůli proměněná v upíra, si našla cestu do temných kruhů chicagského upířího podsvětí, kde zjistila, že nadpřirozených je daleko víc, než kolik se zdálo – a více, než kolik si veřejnost kdy dokázala představit. Některá tajemství však nebylo možné dál šířit – jak mezi lidmi, tak mezi paranormály.

Nyní je Merit na lovu a řítí se po drsném americkém Středozápadě v honbě za zvlčilou nadpřirozenou, která chce za každou cenu ukrást starodávný artefakt, jenž by mohl na světě rozpoutat katastrofální zlo.

Sama Merit je však rovněž pronásledována. Nepřítel z Chicaga jde po jejích stopách, a nic mu nezabrání v tom, aby magický artefakt uchvátil pro sebe. Slitování nepřichází v úvahu. Neplatí žádná pravidla. Žádné životy nebudou ušetřeny. Hon začíná.

Sdílet 0

série
Upíři z Chicaga 6. díl z 11
Další ze série
5. Až do dna
6. Mrazivé kousnutí
7. Pravidla hry
8. Hořké sousto
9. Divoká karta
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Fantom Print
jazyk
čeština
Počet stran
280
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 8 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček wnikisek registrovaný uživatel

    Upíří z Chicaga je opravdu úžasná série, kterou jsem si oblíbila a ještě žádný z dílů této série mě ani v nejmenším nezklamal.

    Kniha, Fantom Print, 2016, 9788073983437

  • 5 z 5 hvězdiček Aríka registrovaný uživatel

    V pořadí šestá kniha série opět nezklamala. Jak říkám, když mě baví série po přečtení prvních dvou knih, tak ji přěčtu celou, a tady u této série je to nutnost. Jsem ráda za znovu dání se dohromady Ethana a Merit, a že se konečně vyřešil Tate. Kniha měla vše, co by měla mít a napínavost byla až do poslední věty. Jsem zvědavá, kdy vydají konéčně House rules, myslím, že to bude hodně zajímavé. Už zbývá jen čekat na to, kdy uvídím v edičním plánu Fantomprint sedmý díl.

    Kniha, Fantom Print, 2016, 9788073983437

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Další skvělý díl. Kniha se četla sama. Všem doporučuji!

    Kniha, Fantom Print, 2016, 9788073983437

  • 5 z 5 hvězdiček Katerina registrovaný uživatel

    Už 6 kniha v sérii úplně úžasná. Další milostný vztah mezi Merit a Ethanem. Doporučuji všem milovníkům upírů a dalších nadpřirozených.

    Kniha, Fantom Print, 2016, 9788073983437

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 139 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora