Perfektní manželství

Autor Jeneva Rose

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Sarah Morganová je úspěšná a mocná právní zástupkyně ve Washingtonu D.C. Ve svých třiatřiceti letech je partnerkou ve firmě a její život vypadá přesně tak, jak si plánovala. To samé ovšem nelze říct o jejím manželovi Adamovi. Jako spisovatel se snaží, ale jeho kariéra se za příliš úspěšnou označit nedá. Vztah se Sarah ho začíná nudit, protože… Přejít na celý popis

James Lovegrove: Sherlock Holmes a Shadwellské stíny Sherlock Holmes vyšetřuje zvláštní sérii úmrtí. Nalezené oběti vypadají jako by zemřely hladem, přitom však byly spatřeny živé a zdravé několik dní předtím... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Sarah Morganová je úspěšná a mocná právní zástupkyně ve Washingtonu D.C. Ve svých třiatřiceti letech je partnerkou ve firmě a její život vypadá přesně tak, jak si plánovala.

To samé ovšem nelze říct o jejím manželovi Adamovi. Jako spisovatel se snaží, ale jeho kariéra se za příliš úspěšnou označit nedá. Vztah se Sarah ho začíná nudit, protože jeho manželka neustále pracuje.

V odlehlé oblasti plné lesů, kde si pořídili druhý dům, Adam naprosto propadne vášnivému poměru s Kelly Summersovou. A pak se jednoho rána vše změní. Adam je zatčen za Kellyinu vraždu poté, co byla nalezena ubodaná v jejich domě.

Sarah se záhy ocitá v roli obhájkyně svého manžela, muže obviněného z vraždy své milenky. Je ale Adam skutečně nevinný?

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
319
datum vydání
1.01.2022
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Vzhledem k tomu, že jsem knihu přečetla jedním dechem, zvědavá a plná napětí, jak nakonec dopadne, je jasné, že se mi líbila a moc jsem si ji užila. O tom není pochyb, a to i přestože (dle mého profesionálně deformovaného recenzního oka) je trochu znát, že se jedná o debut, který by potřeboval ještě vychytat pár much.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 74 hodnocení čtenářů

54× 5 hvězdiček 12× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Sandra Vavřičková registrovaný uživatel

    Kniha mě zaujala hned svojí anotací, tento typ příběhu a odkrývání pravdy mě hodně baví Kniha je psaná z obou pohledů manželů, jak Sarah, tak Adama, což mě v knihách hodně baví! Už od prvních stránek byla knížka hoooodně čtivá a kdybych měla více času, přečetla bych ji za dva dny K hlavním postavám.. od začátku mi byl Adam nesymapatický a neměla jsem ho ráda, jelikož jak se zachoval ke své manželce bylo vážně Sarah mi bylo od začátku líto a obdivovala jsem s jakou grácií vše zvládla. Obhajovat svého nevěrného manžela u soudu a emoce držet tak na uzdě - no já bych to nedala! A ten konec? No tak ten jsem začala tušit asi tak 15 stran od konce a teda! Autorka mě totálně dostala! Skvělý, skvělý, skvělý!

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027700684

  • 5 z 5 hvězdiček DeJa registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle se mi moc líbilo. Příběh je psaný z pohledu obou manželů, což je fajn. Od začátku mě překvapilo, že se policie ani na chvíli nezabývala myšlenkou, že by mohla být podezřelá podvedená manželka Sarah a ještě byla přítomna u všeho a mluvila do vyšetřování, to mi přijde vcelku divné a moc mi to nesedělo, ale stejně mě kniha bavila a měla jsem ji přečtenou za dva dny.

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027700684

  • 5 z 5 hvězdiček Světlana Šmídová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Četla se skvěle. Nemohla jsem se odtrhnout. A rozuzlení bylo velmi překvapivé.

    E-kniha, Vendeta, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Marcela Morávková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha mně naprosto vtáhla. Napínavá je od začátku do konce. Mám ráda typ knih, kde se vypráví příběhy z obou stran tak, jako tomu bylo zde. Vědět, co si myslí každý z nich, jak Sarah, tak i Adam. Některé věci mi byly jasné nebo jsem je alespoň tušila, ale z ostatních informací jsem byla překvapená, hlavně konec byl překvapivý. Kdo to udělal, mi došlo opravdu před koncem knihy, který je moc pěkně sepsaný. Knihu rozhodně doporučuji a mám v plánu si od autorky přečíst další dílo. :)

    E-kniha, Vendeta, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Diana Borůvková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tahle kniha je paráda! Ze začátku jsem si myslela ,jak je příběh jednoduchý,že vrah je jasný a na konci knihy veliké překvapení! Kniha přečtená asi za 3 dny ,protože jsem se nemohla odtrhnout a musela jsem číst ještě další a další kapitolu. Knihu za me mohu určitě doporučit ! Víc takových knih.

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027700684

  • 4 z 5 hvězdiček Věra Zwachová registrovaný uživatel

    Na začátku se zdá, že případ vraždy je jednoduchou záležitostí a jedinou otázkou je, co vše může manželství vydržet. Opak je ale pravdou. Místo toho, aby se příběh s ubývajícími stranami vyjasňoval, stává se víc a víc zamotaný. Konec je potom jedno velké překvapení.

    E-kniha, Vendeta, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Iva Václavíková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha je od samého začátku velmi čtivá. Každou chvíli se objeví nová fakta,která vás nutí číst dál a dál. Děj je propracovaný, byla jsem velmi zvědavá, kdo byl vrah. No a závěr? Naprosto šokující, musela jsem si ho opakovaně přečíst, abych tomu opravdu uvěřili. Kniha naprosto dokonalá, doporučuji všem, kteří mají rádi napětí a zvraty.

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027700684

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Tvarůžková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Spokojenost, doporučuji

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027700684

  • 5 z 5 hvězdiček Vendula registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Teda..nemám slov. Kniha byla čtivá, ale ten konec mě opravdu překvapil a svým způsobem i uspokojil. Propracovaný příběh, který mě ještě pár dnů škrábal v hlavě. Doporučuji všem, kteří mají rádi napětí až do konce.

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027700684

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Skvělá knížka s napínavým dějem plná nečekaných zvratů. Jen s težkostí jsem ji odkládala.

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027700684

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda