• Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Vzhledem k tomu, že jsem knihu přečetla jedním dechem, zvědavá a plná napětí, jak nakonec dopadne, je jasné, že se mi líbila a moc jsem si ji užila. O tom není pochyb, a to i přestože (dle mého profesionálně deformovaného recenzního oka) je trochu znát, že se jedná o debut, který by potřeboval ještě vychytat pár much.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.6 z 5 80 hodnocení čtenářů

60× 5 hvězdiček 13× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • Strawberry registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt Hodnoceno z aplikace

    Mega doporučuju! Začetla jsem se hned po první stránce a každá kapitola stála za to. Příběh mě málem dohnak k šílenství, když jsem si myslela, že tuším kdo, co, a jak. Ale skutečnost byla jako silná, nečekaná facka do obličeje! Vše co k tomu můžu říct je, že musíte číst až do poslední kapitoly.

    Přečíst více
  • Jarmila Hošáková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knihu jsem začala číst ráno a nemohla jsem se od ní odtrhnout...Kniha se četla moc dobře..a ten konec?Wau..ten jsem tedy vůbec nečekala..knihu jsem ještě večer musela dočíst..mohu jen doporučit

    Přečíst více
  • Diana Borůvková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tahle kniha je paráda! Ze začátku jsem si myslela ,jak je příběh jednoduchý,že vrah je jasný a na konci knihy veliké překvapení! Kniha přečtená asi za 3 dny ,protože jsem se nemohla odtrhnout a musela jsem číst ještě další a další kapitolu. Knihu za me mohu určitě doporučit ! Víc takových knih.

    Přečíst více
  • Vendula registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Teda..nemám slov. Kniha byla čtivá, ale ten konec mě opravdu překvapil a svým způsobem i uspokojil. Propracovaný příběh, který mě ještě pár dnů škrábal v hlavě. Doporučuji všem, kteří mají rádi napětí až do konce.

    Přečíst více
  • Sandra Vavřičková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Kniha mě zaujala hned svojí anotací, tento typ příběhu a odkrývání pravdy mě hodně baví Kniha je psaná z obou pohledů manželů, jak Sarah, tak Adama, což mě v knihách hodně baví! Už od prvních stránek byla knížka hoooodně čtivá a kdybych měla více času, přečetla bych ji za dva dny K hlavním postavám.. od začátku mi byl Adam nesymapatický a neměla jsem ho ráda, jelikož jak se zachoval ke své manželce bylo vážně Sarah mi bylo od začátku líto a obdivovala jsem s jakou grácií vše zvládla. Obhajovat svého nevěrného manžela u soudu a emoce držet tak na uzdě - no já bych to nedala! A ten konec? No tak ten jsem začala tušit asi tak 15 stran od konce a teda! Autorka mě totálně dostala! Skvělý, skvělý, skvělý!

    Přečíst více
  • DeJa registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Tak tohle se mi moc líbilo. Příběh je psaný z pohledu obou manželů, což je fajn. Od začátku mě překvapilo, že se policie ani na chvíli nezabývala myšlenkou, že by mohla být podezřelá podvedená manželka Sarah a ještě byla přítomna u všeho a mluvila do vyšetřování, to mi přijde vcelku divné a moc mi to nesedělo, ale stejně mě kniha bavila a měla jsem ji přečtenou za dva dny.

    Přečíst více
  • Světlana Šmídová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Četla se skvěle. Nemohla jsem se odtrhnout. A rozuzlení bylo velmi překvapivé.

    Přečíst více
  • Marcela Morávková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha mně naprosto vtáhla. Napínavá je od začátku do konce. Mám ráda typ knih, kde se vypráví příběhy z obou stran tak, jako tomu bylo zde. Vědět, co si myslí každý z nich, jak Sarah, tak i Adam. Některé věci mi byly jasné nebo jsem je alespoň tušila, ale z ostatních informací jsem byla překvapená, hlavně konec byl překvapivý. Kdo to udělal, mi došlo opravdu před koncem knihy, který je moc pěkně sepsaný. Knihu rozhodně doporučuji a mám v plánu si od autorky přečíst další dílo. :)

    Přečíst více
  • Věra Zwachová registrovaný uživatel 4 z 5 hvězdiček

    Na začátku se zdá, že případ vraždy je jednoduchou záležitostí a jedinou otázkou je, co vše může manželství vydržet. Opak je ale pravdou. Místo toho, aby se příběh s ubývajícími stranami vyjasňoval, stává se víc a víc zamotaný. Konec je potom jedno velké překvapení.

    Přečíst více
  • Iva Václavíková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha je od samého začátku velmi čtivá. Každou chvíli se objeví nová fakta,která vás nutí číst dál a dál. Děj je propracovaný, byla jsem velmi zvědavá, kdo byl vrah. No a závěr? Naprosto šokující, musela jsem si ho opakovaně přečíst, abych tomu opravdu uvěřili. Kniha naprosto dokonalá, doporučuji všem, kteří mají rádi napětí a zvraty.

    Přečíst více
  • Lucie Tvarůžková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Spokojenost, doporučuji

    Přečíst více
  • Veronika registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Skvělá knížka s napínavým dějem plná nečekaných zvratů. Jen s težkostí jsem ji odkládala.

    Přečíst více
  • Radka Pavlíčková registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Knížka se četla sama. Tolik zvratů, rozluštění zápletek a jen tak netušíte kdo je vrah. Konec hodně, ale hodně překvapil. Velmi doporučuji!

    Přečíst více
  • Lucie Lorencová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Naprostá pecka 🤩 Tato kniha mě dostala již od první stránky, kdy mě zvědavost nutila nadále pokračovat. Velice dobře napsaný příběh. Kapitoly se četly dobře, byly kratší a o to zajímavější jelikož byly napsány z pohledů obou hlavních postav. Vřele doporučuji a zrovna teď za skvělou cenu na e-shopu i v kamenných prodejnách "Knihy Dobrovský".

    Přečíst více
  • Annette Kovářová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček

    Příběh vypráví Sarah i Adam a kapitoly jsou krátké, takže mě kniha okamžitě vtáhla. Hodně jsem ocenila, že vidím do hlavy obou hlavních postav. Za začátku to vypadalo, že celý příběh bude poměrně jasný, ale postupně se to začalo tak zamotávat, že jsem opravdu nevěděla komu věřit. Neustále to gradovala a závěr mi celkem vyrazil dech. Nějaké tušení jsem měla, ale zdaleka jsem si nedokázala představit kam až to celé zajde.

    Přečíst více
  • Alena Hořáková registrovaný uživatel 2 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    První polovina kniha zajímavá, napínavá, četla jsem tzv jedním dechem. Poté to začalo pomalinku skřípat a konec byl vyloženě utrpení. Už na začátku jsem si říkala, že do toho nemohl být ten jeden zapletený, to by přeci policie hned věděla. A bum, byl to on. Spousta věcí nedávala smysl, a pokud čtete thrillery a detektivky, víte, jak to chodí. Kvůli faktickým chybám, které celou knihu zkazily 2 *

    Přečíst více
  • Helena Majerčinová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha se mi moc líbila, od začátku až do konce

    Přečíst více
  • Miroslava Ajalinova registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Kniha koupená v akci, takže za málo peněz hodně muziky. Napínavé, dobře promyšlené a s peckou na posledních pěti stránkách. Sarah musíte obdivovat. S rozmazleným neúspěšným manželem a jeho fakt otřesnou matkou byla její trpělivost neuvěřitelná. Ale všeho dočasu, že?

    Přečíst více
  • Lenka Doležalová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    Přečetla jsem jedním dechem. Doporučuji.

    Přečíst více
  • Veronika Váňová registrovaný uživatel 5 z 5 hvězdiček Zakoupil produkt

    I přesto, že jsem věděla od začátku (díky své intuici) jak to asi je, tak jsem hltala stránku za stránkou a nadšení neopadlo ani po přečtení celého příběhu.

    Přečíst více