Najdi svůj styl E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Vstup do světa fashion a beauty, který nezná hranice!Alex Fráňová, autorka úspěšného blogu Tale of Miss A., redaktorka a stylistka ve Škole stylu BACKSTAGE využila svoje bohaté zkušenosti a připravila ucelenou příručku pro všechny mladé holky, které chtějí vypadat skvěle.Víš, jaký máš typ pleti a jak se o ni starat? Umíš si vybrat správný odstín… Přejít na celý popis

Doprava do Zásilkovny ZDARMA! Až do 21. dubna 2024 budete mít dopravu do jakéhokoliv výdejního místa Zásilkovny v České republice ZDARMA! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Vstup do světa fashion a beauty, který nezná hranice!

Alex Fráňová, autorka úspěšného blogu Tale of Miss A., redaktorka a stylistka ve Škole stylu BACKSTAGE využila svoje bohaté zkušenosti a připravila ucelenou příručku pro všechny mladé holky, které chtějí vypadat skvěle.

Víš, jaký máš typ pleti a jak se o ni starat? Umíš si vybrat správný odstín make-upu? Tušíš, co bys měla mít v kosmetické taštičce? Máš pocit, že tvoje vlasy jsou katastrofa a že nemáš co na sebe? Potřebuješ zkrátka někoho, kdo ti poradí, co je stylové, a co už ne?

Pak se tato příručka stane tvojí beauty biblí. Najdeš v ní všechno, co potřebuješ vědět, a co je hlavní, pomůže ti najít styl, který bude originální – jen tvůj!

Sdílet 0

Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
104
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 1 z 5 hvězdiček Ilona registrovaný uživatel

    Jsem knihou docela zklamaná a jsem ráda, že jsem ji neplatila (dostala jsem ji jako dárek). Jsou v ní uz po milionté omílané "rady" ála časopis "Žena a život". Knížka je hodně tenká, ale i tak v ní není vůbec nic nového.

    Kniha, Fragment, 2018, 9788025329306

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 169 Kč Nápověda