Mé lži E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Před pětadvaceti lety se v jeskyních poblíž malého městečka Grotto v Iowě našlo tělo šestnáctileté Eve Knoxové. Objevily ho tam její nejlepší kamarádka Maggie a její sestra Nola. Podezřelých bylo hned několik, včetně Evina přítele Nicka, ale bez dostatečných důkazů byl případ nakonec uložen k ledu. Po více než dvě desetiletí Maggie Evina smrt a… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Před pětadvaceti lety se v jeskyních poblíž malého městečka Grotto v Iowě našlo tělo šestnáctileté Eve Knoxové. Objevily ho tam její nejlepší kamarádka Maggie a její sestra Nola. Podezřelých bylo hned několik, včetně Evina přítele Nicka, ale bez dostatečných důkazů byl případ nakonec uložen k ledu.

Po více než dvě desetiletí Maggie Evina smrt a ta strašlivá noc pronásledují. Pracuje v Grottu jako policejní detektivka a je v sedmém měsíci těhotenství, když se objeví nový důkaz a případ je znovu otevřen. Jak Maggie vyšetřuje a prozkoumává všechny staré i nové stopy, vyplouvají na povrch tajemství temná jako jeskyně sama, i smutný příběh toho, co se tehdy skutečně odehrálo. Jenomže někdo v městečku ví víc, než je ochotný přiznat, zato je pravděpodobně schopný všeho, jen aby pravda nevyšla najevo.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
312
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.3 z 5 11 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Tato kniha je rozhodně slabší oproti jiným knihám autorky. Občas jsem se musela do knihy nutit číst dál, protože se především řešily vztahy.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700585

  • 4 z 5 hvězdiček Kristýna Kopciová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příběh mě zaujal a rozhodně nad očekávání překvapil! Kniha Vás vtáhne do děje.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700585

  • 3 z 5 hvězdiček Lenka registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Půjdu zde proti proudu, ale je to můj dojem. Byť nebyla kniha vysloveně špatně napsaná, musela jsem se do čtení nutit. Nebyla jsem zvědavá, kdo je vrah a příběh byl, ač se autorka snažila, plytký a zajímavé myšlenky odezněly do ztracena. Chyběla mi rafinovanost, rozplétání záhady, zkrátka něco, co dělá z knihy nevšední zážitek. Zde na mě čekal jen průměr. Po Carterovi, Bryndzovi, Marsons, Bakerovi a dalších skvělých autorech je tento příběh jen nedomyšlený a nedotažený k dokonalosti, i když potenciál tam byl cítit. O to větší je ho škoda.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700585

  • 5 z 5 hvězdiček Anna Kramolišová registrovaný uživatel

    Opravdu skvělý thriller. Pěkně popsané charaktery osob. Přesně to co člověk od Knihy tohoto typu čeká.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700585

  • 5 z 5 hvězdiček Julie Kolodnytska registrovaný uživatel

    Tato kniha si s Vámi bude hrát jako kočka s myší, kde se v prolínajících se časových úsecích rozkrývá dvacet let nevyřešený případ patnáctileté Eve, jenž byla zavražděna v Ransomských jeskyních. Co se nepodařilo vyřešit šerifovi Kennedymu, to za něj přebírá jeho dcera Maggie, která následuje v jeho šlépějích jako druhý detektiv policejní stanice v Grottu. Plány na mateřskou vzaly hned za své, jakmile byla nalezena nová stopa k vraždě její nejlepší kamarádky Eve, a Maggie s odhodláním otevírá dávno zapomenuté složky svého otce, jenž tehdy řešil případ. Zatímco se probírá chaosem záznamu a důkazu, jenž pod nánosem prachu ukryl čas, přenášíme se do dějové line před vraždou, do roku 1995, kde se seznamujeme s Eve. Její život nebyl příliš jednoduchý a bláhový, jak by se ostatním mohl na první pohled zdát. Žije se svou matkou Charlotte a se sestrou Nolou, jenž byla sice mladší, ale problémovější, a Eve ji vždy musela vytahovat z různých průšvihů, které poblíž Noly vznikaly. Aby toho nebylo málo, její přítel Nick ji psychicky a fyzický týrá. Své modřiny s různými barvami skrývá pod tlustými svetry, ale pravdu se bojí odhalit, však kdo by ji to věřil. Eve je odhodlaná to nevzdat a bojovat o sebe, stačí jen počkat do Nového roku a svět by mohl být lepší, co horšího se už může stát? Mezitím se rozehrává kolotoč spletitých dějů a z rozházených dílků se před Vámi odhaluje pravda. S každou kapitolou si stále nebudete jisti, kdo je opravdu ten vrah. Je to snad Nick, nebo Nola či někdo úplně jiný? Přeci jen někdo Eve bedlivě pozoruje a ví co se ten den, 22. prosince 1995 stalo, ale čeká po tichu dvacet let, než jej odhalí. Němý svědek nechce jen pravdu, ale i svou pomstu. Jedná se o vskutku dobře propracovaný thriller s hutnou atmosférou a postavami se svými tajemstvími.

    Kniha, Vendeta, 2021, 9788027700585

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 220 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora