Takový hněv E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

První dívka se vrátila. Druhá takové štěstí mít nemusí… Inspektor Adam Fawley přichází se svým čtvrtým případem. Na předměstí Oxfordu je nalezena zbědovaná dospívající dívka a vypráví děsivý příběh: kdosi ji unesl přímo z ulice, na hlavu jí narazil plastový pytel a odvezl ji na odlehlé místo, kde byla pravděpodobně zneužita. Přesto odmítá vznést… Přejít na celý popis

Parker S. Huntington: Niccolo Andretti Na jeho hlavu je vypsána milionová odměna. Ona bojuje za svou sestru a zkusí ho vydírat... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

První dívka se vrátila. Druhá takové štěstí mít nemusí… Inspektor Adam Fawley přichází se svým čtvrtým případem.

Na předměstí Oxfordu je nalezena zbědovaná dospívající dívka a vypráví děsivý příběh: kdosi ji unesl přímo z ulice, na hlavu jí narazil plastový pytel a odvezl ji na odlehlé místo, kde byla pravděpodobně zneužita. Přesto odmítá vznést obvinění.

Detektiv inspektor Fawley případ vyšetřuje, ale bez její pomoci toho mnoho nezmůže. Skrývá to děvče něco, a pokud ano, co to je? A proč má Fawley neodbytný pocit, že už se s podobným případem někdy setkal?

Pak zmizí další mladá dívka a on nemá na vybranou: musí čelit své vlastní minulosti a nepříjemným pochybám. Podaří se násilí zamezit včas?

–––

Hunterová osvěžuje kriminální žánr bohatými detaily a zásadními postřehy o společenských problémech.

 — Financial Times

Sdílet 0

série
Inspektor Fawley 4. díl z 6
Další ze série
2. V temnotě
3. Není úniku
4. Takový hněv
5. Celá pravda
6. Vytoužená smrt
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Thrillery
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
431
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 6 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Horáková registrovaný uživatel

    Knihy od Cary Hunter s vyšetřovatelem Adamem Fawley patří rozhodně mezi mé oblíbené, proto jsem se těšila na další díl této série a rozhodně nejsem zklamaná. V porovnání s přechozími díly mi přišlo, že se děj v první půlce trochu vleče, nebylo to tak nakopávací téma, nicméně v druhé půlce knihy příběh začal gradovat a přišlo přesně to, na co jsem od této autorky zvyklá, nutnost vědět jak to dopadne. Kdy si několik stran furt říkáte: Kdo to teda sakra udělal! Co mě na těchto knihách baví, je to, jak je příběh strukturovaný. Kdy je zřejmé, že vyšetřovatelé přišli na další stopu, ale není uvedeno hned, o co se jedná. A to je to, co vás pohání číst dál a dál. Co navíc oceňuji jsou i jednotlivé výslechy podezřelých, které dodávají na věrohodnosti celého příběhu. Za mě jsou knihy od Cary Hunter top a těším se na další její knihu.

    Kniha, Host, 2021, 9788027505791

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 239 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora