Malé temné lži E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

V uzavřené malé komunitě, jakou je lidské společenství na Falklandách, je zmizení dítěte něčím naprosto neslýchaným. Nikdo z obyvatel odlehlé končiny nepochybuje, že za tím je nějaká nešťastná shoda okolností, nenadálá tragédie. Co jiného?A pak se ztratí druhé dítě. Třetí. Teď už se nikdo nemůže utěšovat domněnkou, že se jedná o náhodu. Vesničanům… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

V uzavřené malé komunitě, jakou je lidské společenství na Falklandách, je zmizení dítěte něčím naprosto neslýchaným. Nikdo z obyvatel odlehlé končiny nepochybuje, že za tím je nějaká nešťastná shoda okolností, nenadálá tragédie. Co jiného?
A pak se ztratí druhé dítě. Třetí. Teď už se nikdo nemůže utěšovat domněnkou, že se jedná o náhodu. Vesničanům nezbývá než připustit, že vrah je jedním z nich. Na místě, které předešlé generace nazývaly oázou klidu, se najednou nikdo necítí v bezpečí. Hysterie začíná nabírat obrátky.
Do řečí a vyšetřovacího spisu se dostávají i lidé, o jejichž způsobilosti spáchat zločin by ještě nedávno všichni pochybovali. Například i Catrin Quinnová, která před několika lety přišla o své dva syny a teď žije téměř poustevnickým životem. A pak je tady její bývalá kamarádka Rachel, její dřívější milenec Callum... Všichni tři cosi skrývají. A nikdo z nich nikomu nevěří. Snad ani sám sobě.

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
jazyk
čeština
Počet stran
408
datum vydání
1.01.2019
  • Daniela Schmidtová Daniela Schmidtová

    Každý čtenář si v příběhu může najít to své. Krimi zápletku, nešťastnou lásku, mateřskou lásku, nádhernou přírodu, zoufalství a ztrátu nebo trauma z minulosti. Miluji knihy, které mají takové množství přesahů. Jen mě mrzí, že jsem tuto autorku neobjevila dřív. Proto neváhejte, opravdu to stojí za to!

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 5.0 z 5

  • 2 z 5 hvězdiček David R. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle se nepovedlo. Kniha je rozědělená na tři části, kde postupně tři postavy prožívají jeden týden, každý ze svého pohledu. První část je něco tak zdlouhavého a nudného, že jsem opravdu zvažoval, že knihu nedočtu. Druhá část je lepší, ale většinou k dalšímu čtení taky zrovna nemotivuje. No a třetí část, jako závěrečná, je asi nejlepší, děj se zde stupňuje a "záhada" se postupně vyjasňuje. Celý příběh ale postrádá zajímavou zápletku, napětí nebo záhadu. Nedoporučuji.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074983085

  • 2 z 5 hvězdiček Hanka registrovaný uživatel

    Bohužel mě kniha zklamala. Moc zdlouhavý a nudný děj, který skončil hloupě. Kniha mohla mit o polovinu méně stránek.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074983085

  • 5 z 5 hvězdiček Helena registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Zajmavý příběh, nečekaný konec, moc hezké čtení i popis Falkland.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074983085

  • 4 z 5 hvězdiček Alena registrovaný uživatel

    Knihu můžu doporučit, pomalejší rozjezd ale závěr stál rozhodně za to!

    Kniha, Domino, 2019, 9788074983085

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika registrovaný uživatel

    Úžasný zážitek. Tak skvěle propracované, čtivé a napínavé. Výborná kniha, můžu jenom doporučit.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074983085

  • 5 z 5 hvězdiček Knihomolka Lili registrovaný uživatel

    Autorka u této knihy opět předvedla, že kdo umí, ten umí. Naprosto skvělá kniha u které mi spadla čelist. Rozhodně doporučuji všem milovníkům napětí. Zajímavé prostředí a temný případ - to je kombinace, která prostě funguje.

    Kniha, Domino, 2019, 9788074983085

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora