Hloubka nenávisti E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Lacey Flintová na poslední chvíli zabrání katastrofě, když z Temže vyloví topící se dítě. Kdo byl schopen unést nemluvně z kočárku a hodit ho do vody? Stopy vedou až do temných zákoutí internetu ke komunitě incelů – mužů nenávidících ženy. Situace se ještě vyhrotí, když tým detektiva Marka Joesburyho zjistí, že vůdci skupiny označili Lacey za svůj… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Lacey Flintová na poslední chvíli zabrání katastrofě, když z Temže vyloví topící se dítě. Kdo byl schopen unést nemluvně z kočárku a hodit ho do vody? Stopy vedou až do temných zákoutí internetu ke komunitě incelů – mužů nenávidících ženy. Situace se ještě vyhrotí, když tým detektiva Marka Joesburyho zjistí, že vůdci skupiny označili Lacey za svůj hlavní cíl. Spirála internetové nenávisti se roztáčí… a stačí jen málo, aby měla smrtící důsledky. 

Sdílet 0

Nakladatel
Domino
jazyk
čeština
Počet stran
464
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 10 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Olala mondieu :-) tohle byla krásná nostalgie, vrátila jsem se o 5 let zpět, kdy jsem se poprvé s Lacey Flintovou seznámila. Troufám si říct, že se jedná o jednu z prvních krimi/thriller sérií, které jsem propadla. Pro mě velká srdeční záležitost, když všichni četli Jo Nesba a jeho Harryho Hola, já četla Sharon J. Bolton. Rozhodně však doporučuji číst sérii od prvního dílu. Vývoj a celý osobní život Lacey Flint se posunuje a proplétá všemi díly. Je to velmi důležité pro maximální užití si příběhu. Vše je sice pochopitelné a hodně byste si i domysleli, ale pro větší a lepší zážitek určitě lepší začít od začátku. Už mě vidíš a Volavka, nemají taky chybu! Nechci moc spoilerovat, ono je to těžší recenzovat 5. díl se série, tak tu jen tak zlehka nastíním mé pocity ze čtení. Pro mě již páté setkání s Lacey Flintovou. Tentokrát se autorka rozhodla zavítat mimo zónu svých znalostí, a to do světa kybernetiky. Vůbec jsem však nepoznala, že by neměla technické znalosti. Vše popsala tak dokonale, že jsem ji vše snědla i s navijákem. Děje se tam toho strašně moc, pro někoho by se to mohlo zdát překombinované, ale není tomu tak. Vše do sebe zapadá a nutí čtenáře číst dál a dál. Bolton je skvělá spisovatelka, určitě doporučuji zkusit. A ten konec? To jako fakt? No to jsem, ale fakt nečekala :-), takže doufám, že už se zase brzo s Lacey setkám :-)

    Kniha, Domino, 2023, 9788074986369

  • 5 z 5 hvězdiček David R. registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Skvělá kniha, jedna z těch lepších ze série. Snad jen konec byl trochu uspěchanější, ať už hlavní rouzlení, nebo dlouho budovaný společenský problém, který by v reálu byl mnohem závažnější a určitě by se neupozadil tak snadno a rychle.

    Kniha, Domino, 2023, 9788074986369

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 230 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora