Tajemná vražda E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dokonce i ty nejsemknutější rodiny mají tajemství… Proslulá autorka románů Sara Medlarová umí vyprávět o jiných lidech, ovšem doufá, že pravda o její rodině nikdy nevyjde najevo. Domov v Lachlanu na Floridě je jejím útočištěm, které sdílí se svou neteří Kate a drahým přítelem Jackem Wyattem. Medlarská trojka, jak je v městečku nazývají, si… Přejít na celý popis

James Lovegrove: Sherlock Holmes a Shadwellské stíny Sherlock Holmes vyšetřuje zvláštní sérii úmrtí. Nalezené oběti vypadají jako by zemřely hladem, přitom však byly spatřeny živé a zdravé několik dní předtím... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dokonce i ty nejsemknutější rodiny mají tajemství…

Proslulá autorka románů Sara Medlarová umí vyprávět o jiných lidech, ovšem doufá, že pravda o její rodině nikdy nevyjde najevo. Domov v Lachlanu na Floridě je jejím útočištěm, které sdílí se svou neteří Kate a drahým přítelem Jackem Wyattem. Medlarská trojka, jak je v městečku nazývají, si slíbila, že už se nezaplete do žádného vyšetřování vraždy.

Poté co šerif nečekaně odjede na dovolenou, se šokovaný Jack stává jeho zástupcem. Takže když Kate narazí při návštěvě na mrtvého mladíka, Medlarská trojka se opět pustí do práce. V realitní kanceláři navíc Kate získá nového okouzlujícího klienta s tajemnou minulostí. Zdá se však, že působí jen samé potíže.

Netrvá dlouho a vyjde najevo, že mezi vraždou a novým mužem ve městě existuje jakási souvislost – otázka však zní jaká. Když je prozrazena skutečná totožnost cizince, Sara si uvědomí, že její pečlivě vymyšlený příběh se hroutí, a obává se, že ztratí Kate a Jacka navždycky. Zoufale ovšem doufá, že láska a upřímnost zvítězí nad lety lží a podvodů. A navíc, rodina je rodina – i když je občas toužíte zabít.

 

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 281 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora