Hrátky s doktorem E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Atraktivní pediatr Colin Pierce přechází z nejluxusnější nemocnice v Los Angeles do jiné, která se té první zdaleka nevyrovná, ale je šťastný a spokojený. Hodlá začít nový život, v němž chce dodržovat hlavně jedno pravidlo: nezačínat si nic se žádnou spolupracovnicí, protože drsná zkušenost s předchozí známostí se šéfkou nemocnice ho vytrestala… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Atraktivní pediatr Colin Pierce přechází z nejluxusnější nemocnice v Los Angeles do jiné, která se té první zdaleka nevyrovná, ale je šťastný a spokojený. Hodlá začít nový život, v němž chce dodržovat hlavně jedno pravidlo: nezačínat si nic se žádnou spolupracovnicí, protože drsná zkušenost s předchozí známostí se šéfkou nemocnice ho vytrestala natolik, že si na to hodlá dát velký pozor.

To by však nesměl potkat gynekoložku Miu Taylorovou, jež mu připadá jako naprostý protipól jeho expřítelkyně. Jeho citové zmatky se ještě znásobí, když zjistí, že bývalá šéfka ho pronásleduje natolik, že dokonce nastoupila na uvolněné místo ve vedení jeho nového působiště. A znovu začíná kolečko stalkingu, emočního nátlaku a přetěžování v práci, kterému se snažil uniknout. Teď však před svou šílenou expřítelkyní musí chránit především Miu – hlavně tím, že se k ní nebude vůbec znát. Jak ustojí tuto novou životní krizi, se dočtete v nové knize J. D. Hawkinse Hrátky s doktorem.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.7 z 5 7 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 3 z 5 hvězdiček Věra Reňáková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příběh nebyl špatný, ale.... o proti předešlým knihám, které spisovatelka napsala, kde byl více humor, přestřelky mezi protagonisty, tady to docela chybělo. Stále se řešily myšlenky Mii, jak na ní působil Colin, co mu řekla, co řekl on jí, jak vypadala, jak vypadal on, co mohla udělat jinak apod. To bylo skoro na každé stránce, což mě opravdu moc nebavilo. U Colina stále, že si nic nezačne s kolegyní, pořád na Miu musí koukat, ale nemůže si dovolit se zaplést, šup a při první příležitosti na to vlítne. No a pak jsou výčitky, že to neměl a zase to známé pitvání svých myšlenek. Trochu to přiostřila Colina EX, která jakoby náhodou se stala ředitelkou nemocnice, kde Colin nastoupil. A Ano, byla to přesně ona, která ho neskutečně zklamala. No a začíná boj o emoce, postoj k tomu druhému, jak si vyříkat, co se stalo a nestalo. No v každém případě, šlo to přečíst, ale k této knížce se po pravdě asi už nevrátím.

    Kniha, Baronet, 2023, 9788026920106

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 279 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora