Past na knihomolku

Autor Emma Hart

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Holleyin poklidný život udělá pořádný kotrmelec, když do jejího malého knihkupectví v Montaně zavítá baseballový hráč Sebastian Stone. Nejde ani tak o to, že Seb je sportovní superstar, ale spíš o to, že jí kdysi zlomil srdce. A teď shání doprovod na svatbu své sestry. Holley k vlastnímu šoku jeho nabídku přijme a najednou stojí před zapeklitým… Přejít na celý popis

Richard Chizmar: Hon na Bubáka Někdo ve městě vraždí dívky a zohavuje jejich těla, aby je pak nechal obyvatelům na odiv. Ovšem podezřelí ani stopy neexistují a zoufalství roste... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Holleyin poklidný život udělá pořádný kotrmelec, když do jejího malého knihkupectví v Montaně zavítá baseballový hráč Sebastian Stone. Nejde ani tak o to, že Seb je sportovní superstar, ale spíš o to, že jí kdysi zlomil srdce. A teď shání doprovod na svatbu své sestry. Holley k vlastnímu šoku jeho nabídku přijme a najednou stojí před zapeklitým problémem: Zvládne předstírat, že je do něj zakoukaná? Věci se však začnou vyvíjet tak, že přetvářka možná nakonec nebude potřeba.

Sdílet 0

Nakladatel
Fragment
jazyk
čeština
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 14 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Kateřina Blaháková registrovaný uživatel

    Jako první díl byla i tato knížka milá oddechovka přečtená velmi rychle. Seb mi byl snad od začátku sympatický, zato Holley mi byla nejdříve velmi nepříjemná. Vytáčela mě její tvrdohlavost a to, jak si od něj nechtěla nechat vysvětlit, co se stalo. Jenže bez toho bychom nejspíše neměli asi tak polovinu knížku. Seb Holley nějakou dobu přesvědčuje, aby s ním šla na svatbu jeho sestry a víceméně donutí Holley lstí říct ano. Konečně, protože se tam fakt nějakou dobu nic nedělo.. pak je svatba, kde se vše vyjasní. Bohužel pro naše hrdiny možná až moc a všichni se z tozo musí vzpamatovat. Zvrat byl samozřejmě předvídatelný, což se ale dalo očekávat a tak mi to nevadilo asi tolik. Nejlepší byli zase staříci a jejich hádky a příjemné také bylo se znovu setkat s postavami z minulé knížky. Past na knihomolku mě bavila trochu méně než první díl, ale dalo se to a byla také moc pěkná.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025361863

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Taxová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    knížka byla vtipná a lehké čtení :)

    E-kniha, Fragment, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea registrovaný uživatel

    Tento díl se mi možná líbil o malinko více než první. Zase se vracíme do maloměsta, kde všichni všechno ví a do útulného knihkupectví. A samozřejmě i trochu do domova důchodců, který je naprostá bomba! Musím říct, že zrovna promluvy Holley jakožto knihomolky mě neskutečně bavily a snad každý čtenář se v nich najde. Seb je vyobrazen jako hráč baseballu, ale úplně do tohoto sportu kniha neleze a nijak mi to ani nevadilo - jo kdyby to byl hokej, to by byla jiná. Za mě je jediná škoda, že kniha má tak málo stránek. Přidala bych další a některé části klidně více rozvedla. Takhle mi ten konec přišel hodně šup. Každopádně je to milá romantika na půl dne u které člověk může vypnout. Snad se u nás dočkáme i třetího dílu.

    Kniha, Fragment, 2023, 9788025361863

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda