Nedokončená vražda

Autor Ann Granger

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Dvacet let starý případ komisař Carter s inspektorkou Campbellovou sami jen tak nevyřeší, proto se vrací Alan Markby s Meredith Mitchellovou! Alan Markby za svou policejní kariéru dokázal odhalit hodně případů. Ale některé také zůstaly bez odpovědí. Jedním z nich je dvě desítky let starý případ pohřešované Rebeccy Hellingtonové, která odjela na… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dvacet let starý případ komisař Carter s inspektorkou Campbellovou sami jen tak nevyřeší, proto se vrací Alan Markby s Meredith Mitchellovou!

Alan Markby za svou policejní kariéru dokázal odhalit hodně případů. Ale některé také zůstaly bez odpovědí. Jedním z nich je dvě desítky let starý případ pohřešované Rebeccy Hellingtonové, která odjela na víkend navštívit rodiče a od té doby ji nikdo neviděl. Když se k Markbymu dostane informace, která vrhá na její zmizení docela nové světlo, roztáčí se tím kolotoč událostí, které ovlivní život nejen Markbymu a jeho ženě Meredith, ale také komisaři Carterovi a inspektorce Campbellové, kteří se na vyšetřování případu podílejí. Kam Rebecca před dvaceti lety odjela? Co se jí stalo? A proč se nové důkazy vynořují až po tak dlouhé době?

Sdílet 0

série
Jess Campbellová a Ian Carter 6. díl z 6
Další ze série
2. Trosky
3. Smrt v sutinách
4. Mrtvá ve vodě
5. Kořeny zla
6. Nedokončená vražda
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Světové detektivky
Nakladatel
Moba
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 2 z 5 hvězdiček Nyx3001 registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Příběh hezký,ale chyb v textu jako mraků. Bohužel se mi špatně četla.

    Kniha, Moba, 2021, 9788024394534

  • 4 z 5 hvězdiček Ivan Dachs Hladík registrovaný uživatel

    áhodně jsem sérii poznal díky poslednímu (zatím) dílu, ale už se těším na předešlé... Kniha (knihy) pro všechny, kdo mají rádi poklidné rozplétání záhad, kdo rádi vidí „za“ hlavní příběh a do životů jeho aktérů. Je pro chvíle, kdy si chcete jako čtenář odpočinout od jiných, z nichž tryská krev proudem a brutální násilí je obsahem každé druhé věty. Nedokončená vražda vás odmění nádechem ‚christieovské‘ klasiky, esencí ryzí anglické detektivky jemně vložené do stránek, kterým však nechybí napětí a chuť se do nich ponořit. Natolik, že dvojici Jess Campbellová a Ian Carter budete chtít vzít pod svou střechu, do své knihovny, a poznat i jejich další případy. Překlad knihy má na svědomí Petra Procházková a hned navazuje dalším dílem stejné autorky, tentokrát z viktoriánské éry, s názvem Nezvyklý zájem o mrtvoly. Zůstaňme ale ještě v současnosti, kdy máme možnost pozvolna překonávat drobné i výraznější momenty vedoucí k odhalení Nedokončené vraždy. Daří se to i díky skvěle vykresleným postavám a prostředí, zcela ve službách vyprávění. Grangerová rozhodně ví, jakou hru má se čtenářem rozehrát, aby jej zaujala. Pokud je kniha vaším prvním setkáním s její tvorbou, můžete si být jisti, že je to zároveň začátek nového knižního přátelství, jemuž rádi propadnete. Mimochodem – víte, že Ann Granger se s manželem seznámila v Praze? Knihy v sérii Jess Campbellová a Ian Carter: 1. Bláto a mršiny, 2. Trosky, 3. Smrt v sutinách, 4. Mrtvá ve vodě, 5. Kořeny zla, 6. Nedokončená vražda.

    Kniha, Moba, 2021, 9788024394534

  • 5 z 5 hvězdiček Hana registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Velmi čtivá knížka, odpočinková, dá se přečíst "jedním dechem". Již jsem přečetla 2/3 knížek autorky. Doporučuji.

    Kniha, Moba, 2021, 9788024394534

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Francová registrovaný uživatel

    Dvacet let starý případ ztracené dívky se nyní znovu otevírá. Jak je možné, že se na světlo nyní dostanou nové důkazy? A co se vlastně tenkrát všechno stalo? Do vyšetřování se pustí detektiv v důchodu Alan Markby a roztáčí se nový kolotoč vyšetřování. Tahle typická anglická detektivka mě dost bavila. Děj hezky plynul, není tu moc zbytečné „omáčky“ kolem, má to spád a vy se chcete dozvědět, jak to vlastně tenkrát bylo. Ač jsem odhadla vraha i motiv, i tak mě to nutilo číst dál a potřebovala jsem vědět, jak se to vlastně celé stalo. Bylo to natolik čtivé, že jsem celou knížku přečetla za jediný den a neměla jsem potřebu ji odložit. Toto je moje první kniha od autorky, ale kdo ji zná, ví, že hlavní postavy se vyskytují v jejích předchozích knihách. Ničemu to však nevadilo a tuto knihu si můžete přečíst i bez znalosti minulých dílů. Určitě doporučuji všem, kteří nemají rádi velké krváky a nechutné popisy obětí. V této knize je toho pomálu a soustředí se zde hlavně na vyšetřování. Co mi ale hodně vadilo, je opravdu velké množství překlepů. Klidně dva v jedné větě. Vím, že se to stane, ale tady toho bylo až moc. Celkově tedy příjemná detektivka, která se opravdu velmi dobře četla. Jako odpočinkové čtení rozhodně můžu doporučit.

    Kniha, Moba, 2021, 9788024394534

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 229 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora