Kamarádi

Autor Jan Cimický

E-kniha
Kamarádi - Jan Cimický Nedostupné

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Dramatický příběh o síle a touze člověka i o potřebě a pevnosti přátelství. Příběh, který čtenáře udrží v napětí a odmění ho příjemným pocitem uvolnění. Dlouho jen tak proti sobě sedí každý na svém břehu řeky, dva rybáři, co chytají ryby a neznají se. Seznámili se až v dramatickém okamžiku, kdy je spojila jejich profese. Mladý chirurg a… Přejít na celý popis

Ali Hazelwood: Šach a mat Ali Hazelwood je láska. Po romantických komediích Hypotéza lásky a Hlava plná lásky, které si získaly srdce milionů čtenářů, přichází s novinkou o rivalech v šachu. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dramatický příběh o síle a touze člověka i o potřebě a pevnosti přátelství. Příběh, který čtenáře udrží v napětí a odmění ho příjemným pocitem uvolnění.

Dlouho jen tak proti sobě sedí každý na svém břehu řeky, dva rybáři, co chytají ryby a neznají se. Seznámili se až v dramatickém okamžiku, kdy je spojila jejich profese. Mladý chirurg a mladý kriminalista. Jejich osudy se zkřížily a od této chvíle začalo jejich chlapské přátelství. Pomohlo jim přečkat i nepřízeň osudu, tragické okamžiky, nejistotu, a nabídlo jim v nejtěžších chvílích i jiný pohled na svět. Život tak plynul dál, stejnou rychlostí a řetězil dramatické situace a události, které museli zvládnout. Oba se denně setkávali se smrtí a uchovávali si naději i víru ve spravedlnost. Tak jejich život dosáhl až na křižovatku, které se odborně říká „třetí věk“. Seniorský.

Jak tihle dva přátelé, kterým v okolí říkají trefně Bouvard a Pécuchet, protože připomínají ty dva písaře z města Paříže, zvládnou tu nejistou dobu, jíž se říká stáří? Dopřeje jim život prožívat nesplněné klukovské nápady a dobrodružství, na které dosud nebyl čas?

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
272
datum vydání
1.01.2017

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 3 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Kniha mě zaujala už anotací, neváhala jsem s koupí. Opravdu se vyplatilo. Kniha se čte rychle. Stránky utíkají ani nevíte jak.

    Kniha, Baronet, 2017, 9788026906780

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora