Jiné místo E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů? Po příjezdu se rozhodnou prozkoumat nejbližší okolí, a i když se schyluje k dešti a na krajinu padá hustá mlha, vydají se na kolech cyklostezkou vedoucí do Vizovic.… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Monika s Oliverem chtějí uniknout ruchu velkoměsta, a tak zamíří na dovolenou do penzionu v Luhačovicích. Kde jinde prohloubit rodící se vztah než na tichém místě v obklopení lesů? Po příjezdu se rozhodnou prozkoumat nejbližší okolí, a i když se schyluje k dešti a na krajinu padá hustá mlha, vydají se na kolech cyklostezkou vedoucí do Vizovic. Plánovaný výlet je krátký, pouze pár kilometrů naprosto bezpečnou trasou… Co by se tak mohlo stát?!

Sdílet 0

Nakladatel
XYZ
jazyk
čeština
Počet stran
232
datum vydání
1.01.2023
  • Jiří Klimeš Jiří Klimeš

    Když jsem býval malým chlapcem, učinil jsem spoustu nerozvážných rozhodnutí, které se mi vracely jako bumerang a nezřídka kdy mě trefily přímo do obličeje. Jedna taková epická chyba se stala, když mi přišlo jako dobrý nápad zhlédnout snímek Blair witch a u toho se ještě nechat přesvědčit dobráckým strýčkem, že ta hrůza, na kterou se dívám se opravdu stala. Výsledek? Na několik let jsem si naordinoval zákaz přibližování se k lesu, či jen k něčemu co les připomínalo, takže jsem se vyhýbal i vánočnímu stromku. Vrátila se mi stromofobie po dočtení Jiného místa?

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.9 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 3.5 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Kristýna Urbanová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Super napínavá kniha. Konec mi přišel lepší než v autorčině předchozí knize.

    E-kniha, XYZ, 2023,

  • 2 z 5 hvězdiček Fany registrovaný uživatel

    Snaha o napodobení Kariky, ale nepovedená. Ale bylo to čtivé, proto lehký podprůměr.

    Kniha, XYZ, 2023, 9788076832947

  • 3 z 5 hvězdiček Hana Veknerová registrovaný uživatel

    Ze začátku čtení jsem byla nadšena, přesně tyto "karikovské" věci mám ráda, příběh byl celkem dynamický, ale konec mě velmi ale velmi zklamal, přišlo mi to jako by autorka konec knihy chtěla uspěchat... nemám ráda otevřené konce, ale tohle mě opravdu zklamalo a mrzelo, tento příběh se dal rozvést mnohem lépe a více, po dotčení mi přišlo, že jsem čas knize věnovala zbytečně a vlastně se nic nedozvěděla.

    Kniha, XYZ, 2023, 9788076832947

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina registrovaný uživatel

    Kniha se mi moc líbila, strhující děj, lepší závěr než v Odbočce v lesích. Škoda, že jsme se nedozvěděli, co to vlastně uniklo z kůlny.

    Kniha, XYZ, 2023, 9788076832947

  • 3 z 5 hvězdiček Lucie Urbanová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Po předchozí autorčině knize určitě zklamání. Knihou jsem se úplně nemohla prokousat. Konec sice stál za zamyšleníkterá možnost je správná. Ale to nestačí na lepší hodnocení.

    Kniha, XYZ, 2023, 9788076832947

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Hlinecká registrovaný uživatel

    Jiné místo je dalším thrillerovým příběhem z pera Kateřiny Karolové, který u nás vychází 2.3.2023. Mně se do rukou dostala reading copy, takže Vám můžu už takhle v předstihu sdělit své dojmy. Po slibné Odbočce v lesích, jsem se na Jiné místo vysloveně těšila. Nebylo to špatné čtení, ale pár věcí mě při čtení rozčilovalo. ALE POZOR! Tento příběh má i něco navíc, co jsem zatím neměla možnost vyzkoušet. Na své by si měli přijít hlavně luštitelé záhad, únikovek, … Nejprve k příběhu. Děj je zasazen do oblasti v okolí Luhačovic a vizovických lesů. Ano, opět tu svou roli hraje les. Ale tentokrát i špatné počasí, resp. bílá hustá mlha, ve které nevidíte ani na krok. Monika se svým přítelem Oliverem se vypravili na prodloužený romantický víkend do penzionu v Luhačovicích. Po příjezdu se rozhodnou vydat na krátký výlet na kole. Cestou je však zastihne špatné počasí, hustá mlha… A nic už pak není jako dřív. Celá knížka je rozdělená do čtyř částí, v každé se příběh posouvá dál. Psaná je celá z pohledu Moniky, což jak jsem později pochopila, má svůj význam. Jen v druhé půlce knížky je vyprávění proložené zprávami z novin, což dynamiku vyprávění pozitivně oživí. Knížka se opět čte velmi dobře, lehce. Není nikterak tlustá, takže přečíst ji zvládnete rychle. Z počátku působí děj velmi všedně, ale jakmile se pár vydá na cyklovýlet, začíná přituhovat. Rozhodně jsem byla zvědavá, jaké bude rozuzlení. Zvrat, který si pro nás autorka nachystala, je hodně zajímavý, ale přiznám se, že mě v jednu chvíli tahle varianta napadla. Nicméně závěr ukázal, že všechno je možná úplně jinak… Při čtení mě zlobilo, že Monika přicházela na některé věci se značným zpožděním (než napadaly mě), takže jsem netrpělivě čekala, kdy ji to či to napadne. Nechci být konkrétní…. A moc jsem se teda nebála . A teď k tomu BONUSU. Autorka si pro své čtenáře připravila hru, díky níž mohou prožít příběh z lesa na vlastní kůži. Na konci vyprávění je k dispozici QR kód, který odkazuje na web s podrobnými instrukcemi.

    Kniha, XYZ, 2023, 9788076832947

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora