Hvězdy pražské ZOO E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

Jak je neznáte, co jste o nich nevěděli a co jinde nenajdete - v hravé knížce pro celou rodinu se vám představí tři desítky zvířat z pražské zoo. Přestože se narodila v zajetí a volnou přírodu nepoznala, přesvědčíte se, že jsou to všechno výrazné osobnosti. Oblíbený lachtan Meloun, milá gorila Bikira, mlsný medojed Čert... Dozvíte se, jakou mají… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Limitovaná edice Strašidelné domy Kdo se rád bojí, nesmí si nechat ujít knížky Darcy Coates. První tři díly její hororové série Strašidelné domy nyní vycházejí v limitované edici s až děsivě krásnou ořízkou! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jak je neznáte, co jste o nich nevěděli a co jinde nenajdete - v hravé knížce pro celou rodinu se vám představí tři desítky zvířat z pražské zoo. Přestože se narodila v zajetí a volnou přírodu nepoznala, přesvědčíte se, že jsou to všechno výrazné osobnosti. Oblíbený lachtan Meloun, milá gorila Bikira, mlsný medojed Čert... Dozvíte se, jakou mají povahu, jak se chovají k sobě navzájem i jak se o ně jejich chovatelé starají.

Originální knížka plná fotografií, ilustrací Alžběty Zemanové, bláznivých básniček Jiřího Dědečka a kvízů vychází ve spolupráci se Zoo Praha.

Autor: Jiří Dědeček
*13. února 1953, Karlovy Vary. Písničkář, básník, překladatel, autor rozhlasových a televizních pořadů, atd. V letech 1974-85 vystupoval s Janem Burianem, od roku 1985 pak samostatně. Dvorní textař Vladimíra Mišíka.

Autor: Emma Pecháčková
Emma Pecháčková (*1990) vystudovala sinologii, nyní dokončuje studium teorie dějin umění na VŠUP. Publikuje články o současném umění, překládá a zážitky z pobytu v Číně publikovala na svém blogu psaném pro Respekt.cz. Je autorkou oceňované dětské knížky Holub Kolumb (2013).

Sdílet 0

Nakladatel
Paseka
jazyk
čeština
Počet stran
168
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora