Holka, kterou nechtěli E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Jessie je holka, kterou nechtěli. Holka s dramatickým osudem, který se nakonec povede proměnit, i když to je za cenu náročné práce lidí kolem ní a také samotné Jessie. Torey Hayden v knize popisuje složité úsilí o získání důvěry malé holčičky, která už se bojí k někomu přilnout. Jessie neuvěřitelně lže, její lhaní je až patologické a slouží jí… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Jessie je holka, kterou nechtěli. Holka s dramatickým osudem, který se nakonec povede proměnit, i když to je za cenu náročné práce lidí kolem ní a také samotné Jessie. Torey Hayden v knize popisuje složité úsilí o získání důvěry malé holčičky, která už se bojí k někomu přilnout. Jessie neuvěřitelně lže, její lhaní je až patologické a slouží jí jako adaptační mechanismus. Alespoň někdy je za hrdinku, i když si to vybájí, a lži jí mají sloužit k tomu, aby ji někdo bral vážně. Díky vytrvalé terapeutické práci se jí ale podaří tuhle ochranu postupně opustit a stát se tím, čím doopravdy je malou, citlivou holkou.

Sdílet 0

Nakladatel
PORTÁL
jazyk
čeština
Počet stran
264
datum vydání
1.01.2020

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Zlata Vaclíková registrovaný uživatel

    Úžasná kniha, jako všechny od této autorky :) Má v sobě tolik empatie, lidskosti, pomoci, tolerance a odhodlání...Přečteno za dva dny. Děkuji za ní, už se těším na další ;)

    Kniha, PORTÁL, 2020, 9788026216346

  • 5 z 5 hvězdiček Karolína Lipská registrovaný uživatel

    Nejnovější knížka oblíbené autorky Torey L. Hayden vypráví příběh z terapie životem těžce stíhané holčičky Jessie, která se s tím vyrovnává obrannými mechanismy do společnosti zcela nevhodnými. Strašně lže, chová se surově, a proto není možné, aby v žádné rodině dlouho vydržela. Terapie odhaluje její životní příběh a hluboká traumata, která si prožila, a pomáhá jí se s nimi vyrovnat. Kniha mě emočně zasáhla, je působivě napsaná, určitě každého donutí se zamyslet nad odsuzováním lidí, jejichž příběh neznají. Doporučuji.

    Kniha, PORTÁL, 2020, 9788026216346

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 269 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora