Přehlížená holka E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Eloise je energická a zajímavá dívka, která do Toryina života vstoupí poněkud nečekaně. Má za sebou řadu náročných životních peripetií, na dvanáctileté děvče toho prožila opravdu hodně. Zvládat různá zklamání a traumata jí pomáhá její bohatý vnitřní život, imaginární svět, který je jí útočištěm i pastí.Prostředí, ze kterého Eloise pochází, je plné… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Eloise je energická a zajímavá dívka, která do Toryina života vstoupí poněkud nečekaně. Má za sebou řadu náročných životních peripetií, na dvanáctileté děvče toho prožila opravdu hodně. Zvládat různá zklamání a traumata jí pomáhá její bohatý vnitřní život, imaginární svět, který je jí útočištěm i pastí.
Prostředí, ze kterého Eloise pochází, je plné různých sociálních patologií. Otec závislý na drogách skončí ve vězení, laxní matka, které je osud jejích dětí naprosto lhostejný, matčin přítel, jemuž násilí na dětech není cizí. Eloise se ocitne v kolotoči pěstounské péče a snaží se zvládat věci po svém, což ale nedopadne vždycky tak, jak by chtěla. Navíc se u ní vzhledem k pohnutému osudu rozvinou poruchy chování.
I když se ale zdá, že Eloise se už ze svého vzorce chování nevymaní, objeví se životní šance. Otec opustil drogy, našel si mladou přítelkyni a má s ní chlapečka. A chtěl by, aby poznal svou starší sestru. Eloise tedy odejde k němu, a i když ani poté není život tak jednoduchý, jak by si možná přála, povede se jí navázat úžasný vztah k malému bratrovi i k partnerce svého otce. Dospěje a postaví se na vlastní nohy, potvrzuje to, že „nikdy není pozdě na šťastné dětství“.

Sdílet 0

Nakladatel
PORTÁL
jazyk
čeština
Počet stran
248
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.5 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Dominika Abbrentová registrovaný uživatel

    Miluji Torey. Moje knihovna patří hlavně jejím knihám. Dychtivě číhám, jestli bude další. Příběh Elois byl náročný. Zneužívání dětí trhá srdíčko. To jak se se situacemi Torey poprala je obdivuhodný. Už tolikrát jsem si říkala, že bych na to trpělivost neměla. Je to paní s neuvěřitelným citem a jde vidět, že je na správném místě. Dětem pomáhá a stává se součástí jejich života. Elois po 15 letech mě dojala. Jsem tak pyšná, kam to ta holka dotáhla. Rozhodně čtení doporučuji. Najít si pár hodin volna a 100% je věnovat téhle knížce. Stojí to za to.

    Kniha, PORTÁL, 2022, 9788026219477

  • 4 z 5 hvězdiček Lenka Jonášová registrovaný uživatel

    Mám všechny knihy od Torey a je to moje srdcovka. Miluji totiž její styl psaní. Naprosto se uvolním a dokážu vnímat i nejmenší detaily. Ačkoliv je tato knížka co se týče příběhů ze všech nejslabší tak i tak se mi moc líbila.

    Kniha, PORTÁL, 2022, 9788026219477

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 284 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora