Coco Pinchardová: Následky lásky a sexu E-kniha

Coco Pinchardová: Následky lásky a sexu E-kniha

Součástí série: Coco Pinchardová 3. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Coco Pinchardová se po hrozných útrapách a mimořádně klikaté cestě konečně znovu vdala za fešného Adama, vrátila se do svého starého domu, dopsala svou další knihu a srovnala si vztahy s rodinou i s přáteli. Vypadá to, že ji čeká fantastický rok. To by ale nebyla Coco, aby všechno nezamotala a všechno se jí nezačalo hroutit jako domeček… Přejít na celý popis

Lynn Painter: Lepší než ve filmu Beznadějná romantička Liz je ochotná udělat cokoliv, aby získala svého vysněného prince na bílém koni. I kdyby to znamenalo spřátelit se s Wesem, klukem ze sousedství, který jí už od dětství dokazuje, že je prvotřídní osinou v zadku.. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Coco Pinchardová se po hrozných útrapách a mimořádně klikaté cestě konečně znovu vdala za fešného Adama, vrátila se do svého starého domu, dopsala svou další knihu a srovnala si vztahy s rodinou i s přáteli. Vypadá to, že ji čeká fantastický rok. To by ale nebyla Coco, aby všechno nezamotala a všechno se jí nezačalo hroutit jako domeček z karet!
Literární agentka Angie začala zastupovat její úhlavní nepřítelkyni, Rosencrantz začal pít, a aby toho nebylo málo, ani po svatbě s Adamem se Coco nepodařilo zbavit se ex-tchyně Ethel.
A k tomu všemu ještě zjistí, že je ve svých 44 letech zase těhotná. Co teď s tím? Má si tím vším procházet znovu? Panebože, tohle přece nemůže zvládnout ani nezdolná Coco Pinchardová!

Sdílet 0

Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
384
datum vydání
1.01.2023
  • Helena Kubelková Helena Kubelková

    Robert Bryndza jakožto uznávaný autor detektivních bestsellerů oplývá talentem nejen v oblasti krimi. Suchý britský humor mu totiž taky není cizí a než začal hrát prim ve světě zločinu, jeho společnicí se stala trošku bláznivá Coco Pinchardová. Dnes už ve třetím pokračování její potrhlé životní cesty.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.5 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 267 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora