Exodus

Autor Kate Stewart

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

49 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 220 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Erotické čtení

Dokázali byste žít ve lži?Je to město duchů. To místo, které mě pronásleduje. To místo, které mě stvořilo. Vím, že na Triple Falls nikdy nezapomenu a že si s sebou navždy ponesu všechno, co jsem tu zažila.Pořád je všechny cítím, své letní kluky. Podvolila jsem se jim, přestože jsem vycítila nebezpečí.Nedbala jsem jediného varování. Nechala jsem se… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Dokázali byste žít ve lži?

Je to město duchů. To místo, které mě pronásleduje. To místo, které mě stvořilo. Vím, že na Triple Falls nikdy nezapomenu a že si s sebou navždy ponesu všechno, co jsem tu zažila.

Pořád je všechny cítím, své letní kluky. Podvolila jsem se jim, přestože jsem vycítila nebezpečí.

Nedbala jsem jediného varování. Nechala jsem se ovládnout svými city a láskou a nechala se jimi taky zničit. Hrála jsem svou roli, přestože jsem měla oči otevřené dokořán, a pokoušela osud, dokud mi to nedal sežrat.

Nikdy nebylo úniku.

Za to, co se stalo, můžeme všichni. Každý si odpykáváme vlastní trest. Byli jsme neopatrní a lehkomyslní. Mysleli jsme si, že nás naše mladí chrání a oprošťuje od hříchů, a všichni jsme za to zaplatili.

Už nebudu dál předstírat, že jsem největší kus sebe nezanechala v těchto kopcích a údolích, mezi mořem stromů, které skrývá moje tajemství. Proto jsem se vrátila zpátky. Abych se smířila se svým osudem.

A jestli během svého pobytu tady nebudu schopná truchlit natolik, abych se vyléčila, zůstanu nemocná. Takové bude moje prokletí.

Chci se teď smířit s tím, kdo jsem, bez ohledu na to, jak to dopadne.

Protože já už ve lži žít nemůžu.

Sdílet 0

série
Havraní bratrstvo 2. díl z 3
Další ze série
Téměř dokonalá série
1. Hejno havranů
2. Exodus
3. Vysněný cíl
kategorie
E-knihy » Beletrie » Knihy pro ženy » Erotické romány
Témata
erotika emociální
Nakladatel
Red
jazyk
čeština
Počet stran
496
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 170 hodnocení čtenářů

144× 5 hvězdiček 17× 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Kalibánová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Dala bych 5 hvězdiček nebýt toho, ze mě tato knížka emocionálně vyčerpala. Příběh je to krásný, celá kniha je úžasně napsána a pocity jsou popisovány velmi do hloubky. Pokud hledáte ale romanticky roman, u kterého se i třeba zasmějete a celkově odlehčíte své dny, tak raději sáhněte po jiné knížce ;) Upřímně nechápu, kde vzala hlavní hrdinka sílu a pokračovat dal v životě a k tomu i hledat odpovědi. Možná pro tuto knihu nejsem dostatečně silná já, protože jsem všechno s hlavní hrdinkou prožívala, a to do poslední tečky a teď se cítím rozervana…. Ale kniha je opravdu nádherně zpracována

    E-kniha, Red, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Jaroslava Čaradová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Myslím, že jsem našla novou oblíbenou autorku, od které chci přečíst všechno. První díl jsem četla 4x, než jsem ho konečně mohla přečíst bez emocí, které mě držely dlouhé dny v souznění v myšlenkách s knihou. Na druhý díl jsem čekala více jak půl roku a přečetla ho za 2 dny. Protože emocionální stránka mého já si žádala svojí potravu utrpení a pocitů, které známe každá z nás, od naprosté agónie štěští, až po dno nekonečného utrpení a pláče, kdy nám puká srdce. S každou další stránkou se nám tohle přesně dostává. Nemám knize co vytknout, hlavní hrdinka je lidská a dělá chyby jako my všichni reální lidé a tak to má být. A její muži budou navždy inspirace pro moje sny. Těším se na poslední díl a vím, že se k této trilogii budu navždy vracet a bude mít i za 20 let místo v mé knihovně.

    Kniha, Red, 2022, 9788027700615

  • 5 z 5 hvězdiček Ad Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Potřebovala bych těch hvězdiček šest. Super jízda.

    E-kniha, Red, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Dusilová registrovaný uživatel

    No tak po prvním díle nemám absolutně slov… kniha mě roztrhala srdce na milion kousků tak jako Cecílii:) od půlky knihy doporučuji kapesníky:D a teď s chutí do 3dílu …. Opravdu tuhle sérii doporučuji….:)

    Kniha, Red, 2022, 9788027700615

  • 5 z 5 hvězdiček Michaela Tomková registrovaný uživatel

    Naprosto souhlasím s posledním komentářem - rozervanost, to je pocit, který jsem z knížky měla. Pokud jste někdy zažily zlomené srdce, tady ho zažijete třikrát, ta bolest je faktická. První díl jsem začala číst, když už byl na světě druhý, tak jsem nemusela čekat a byla to tedy dvojitá nálož emocí přečtená během tří dnů. Kniha je skvělá, probudí ve vás přesně to, co by měla. Těším se na další díl

    E-kniha, Red, 2022,

  • 4 z 5 hvězdiček Václava Havlíková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    No tak jo... wau... druha kniha je vcelku emocionalni nářez.. knihu jsem si zamilovala.. mame tady všechny postavy jako z první knihy.. hlavni hrdinka je tak trochu vic šílená, ale on teda Tobiáš ji vcelku zdatne sekunduje.. za me mnohem povedenejsi nez prvni dil a prvni dil byl taky super.. jsem zvedava na závěrečný dil, ale raději od nej moc nevekam vzhledem k hodnoceni za me tento dil byl fakt super a klidne bych to tak nechala..

    Kniha, Red, 2022, 9788027700615

  • 5 z 5 hvězdiček Daniela Bujnochová registrovaný uživatel

    Tento díl navazuje na předchozí hned od začátku.. v knize se pořád něco děje a jakmile se zamilujete do celého příběhu, bez slz ho určitě nedočtete.

    E-kniha, Red, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Hana Hauptig registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak v tohle díle jsme úplně propadla celému Havranímu bratrstvu. Naprostá emocionální horská dráha.

    E-kniha, Red, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Barbora Zajcová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Četla se perfektně. Nemohla jsem se dočkat pokračování Hejna havranů, ale nakonec to čekání stálo za to

    Kniha, Red, 2022, 9788027700615

  • 5 z 5 hvězdiček Klára registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Extrémna kniha, pri ktorej prežijete všetky tie lepkavé a dusivé pocity, ktoré ste prežívali pri svojej veľkej láske rovnako ako Cec.

    Kniha, Red, 2022, 9788027700615

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 220 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora