Ella a její deníky: Škola baletu E-kniha

E-kniha

  • E-kniha je momentálně nedostupná

POZOR POZOR: Budete číst o mých ABSOLUTNĚ NEJVĚTŠÍCH TAJEMSTVÍCH. Dá se vám věřit? Jestli jo, tak fajn. Jmenuju se Ella a tohle je můj deník. Ella sní o hlavní roli v programu baletního vystoupení, ale také chce, aby ji už všichni brali vážně. Koneckonců je v páté třídě! Když začne PRORADNÁ KRÁLOVNA PEACH chodit na gymnastiku a… Přejít na celý popis

Knížky od 4 Kč?! To je náš DOBRO.BLEŠÁK Náš online DORBO.BLEŠÁK plníme každý týden novými a zajímavými tituly, které za tyto ceny jinde nenajdete. Knížky od 4 Kč v našem DOBRO.BLEŠÁKU jsou ale jen omezený čas a brzy zmizí. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

POZOR POZOR:

Budete číst o mých ABSOLUTNĚ NEJVĚTŠÍCH TAJEMSTVÍCH.

Dá se vám věřit? Jestli jo, tak fajn.

Jmenuju se Ella a tohle je můj deník.

Ella sní o hlavní roli v programu baletního vystoupení, ale také chce, aby ji už všichni brali vážně. Koneckonců je v páté třídě! Když začne PRORADNÁ KRÁLOVNA PEACH chodit na gymnastiku a předvede na školním hřišti ÚCHVATNÉ salto vzad, celá škola propadne novému šílenství. Hodí Ella za hlavu svou lásku k baletu? Dokáže se nakonec skamarádit s Peach a přijmout zpátky nejlepší kámošku Zoe, která ji tak zradila?

Meredith Costainová je všestranná spisovatelka, držitelka řady cen. Její první obrázková knížka Musical Harriet se dočkala televizního zpracování pro stanici ABC a její kniha veršů Doodledum Dancing získala cenu CBCA (Children Book Council of Australia). Bývalá učitelka angličtiny a redaktorka dětského časopisu ráda píše básně spolu s dětmi, jezdí na tvůrčí turné po celé Austrálii a s oblibou háže aportíky svým psům i kočkám.

Danielle McDonaldová je posedlá vášní pro barvy a s láskou kreslí legrační postavičky. Je grafička a ilustrátorka dětských knih, návrhářka plyšových hraček, ložního prádla, domácích potřeb a všemožných úchvatných věcí pro děti.

Sdílet 0

Nakladatel
BB art
jazyk
čeština
Počet stran
144
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 2 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček AvokádoNaty Uživatel aplikace KDčko

    Knižka byla zajímavá doporučuji 👍🏻

    Kniha, BB art, 2016, 9788075075888

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 0 Kč Nápověda
Další knihy autora