Konec Bedny a jiné příběhy E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Ve škole je legrace! Každý den se dá se spolužáky prožít jiný podivuhodný příběh. V deseti humorných povídkách najdou kluci a holky školou povinní spoustu veselých i vážnějších příhod ze života svých vrstevníků - a možná odhalí i špetku životní moudrosti. Jaký poprask asi nastal, když do třídy přišla nová spolužačka, na první pohled krásná a… Přejít na celý popis

Speciální dárek k nákupu nad 899 Kč | Dobrá záložka Princovo rozjímání 23. dubna je Mezinárodní den knihy, proto jsme si pro vás na tento týden přichystali speciální dárek Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Ve škole je legrace! Každý den se dá se spolužáky prožít jiný podivuhodný příběh. V deseti humorných povídkách najdou kluci a holky školou povinní spoustu veselých i vážnějších příhod ze života svých vrstevníků - a možná odhalí i špetku životní moudrosti.
Jaký poprask asi nastal, když do třídy přišla nová spolužačka, na první pohled krásná a sympatická? Co se odehrálo při neuvěřitelném psím pokusu? Jak došlo k největšímu vánočnímu požáru? A proč je z celé třídy nejhorší kluk jménem Vydra?
Spisovatel a novinář Lubor Falteisek rozumí dětské duši a má slabost pro napínavý příběh, díky tomu vznikly skvělé povídky, u kterých se děti zasmějí i zamyslí. Možná zlákají ke čtení i dospěláky.

Sdílet 0

Nakladatel
bambook
jazyk
čeština
Počet stran
120
datum vydání
1.01.2015

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Anonym registrovaný uživatel

    Veselé a často překvapivé příběhy, někdy s docela vážným podtextem. Čte se to samo, čtenář - a to i dospělý - je zvědavý na další zápletku, dobře se pobaví.

    Kniha, bambook, 2015, 9788024757384

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 125 Kč Nápověda