Vánoční prázdniny E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Když Finley přijela zpátky z internátní školy do svého rodného městečka Christmas, očekávala, že všechno bude při starém. V předchozích šestnácti letech se tam nikdy nic nezměnilo. Teď se však při návratu dozví, že její nejlepší kamarádka randí s jejím bývalým klukem, její rodiče se rozvádějí a holka, kterou nesnáší, brigádničí v penzionu její… Přejít na celý popis

Natalie Haynes: Tisíc lodí Muži ve válce přicházeli o život. Ale ženy ztratili všechno ostatní. Natalie Haynes přináší příběh trójské války z pohledu žen. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Když Finley přijela zpátky z internátní školy do svého rodného městečka Christmas, očekávala, že všechno bude při starém. V předchozích šestnácti letech se tam nikdy nic nezměnilo. Teď se však při návratu dozví, že její nejlepší kamarádka randí s jejím bývalým klukem, její rodiče se rozvádějí a holka, kterou nesnáší, brigádničí v penzionu její babičky. A rozhodně nečekala, že v tomhle podniku narazí na svého spolužáka, kterého tak trochu přesvědčila, že městečko Christmas je synonymem malebné sváteční idylky. Teď je na ní, aby si z něj odvezl všechny zážitky, které mu slíbila. Dokáže vánoční atmosféru plnou lásky vykouzlit i sama pro sebe?

Sdílet 0

Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
320
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Lída Čechová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Jak už název knihy napovídá, jde o Vánoce. Hlavní hrdinka se dostane na prestižní školu, kde se jí zrovna moc nevede. Odjede na vánoční prázdniny domů do městečka Christmas, aby si odpočinula, ale čekají tam na ní samá nepříjemná překvapení. Z jednoho nepříjemného se však může stát pravý opak. Příběh mě ze začátku vůbec neoslovil. Absolutně mě nebavil a musela jsem se přemlouvat, abych četla dál. Ale! Po nějaké době, co se hlavní hrdinka vrátila domů se to začalo rozjíždět a příběh se mi začal opravdu líbit. Samozřejmě, že už od začátku doufáte a tušíte, že ta daná dvojice nakonec skončí spolu a říkáte si, že vás nemůže nic překvapit. Jenže opak je pravdou! Je tam minimálně jedna věc, kterou jsem absolutně nečekala a byla jsem za ni ráda.

    E-kniha, CooBoo, 2022,

  • 2 z 5 hvězdiček Kristýna Prchlíková registrovaný uživatel

    Nedavam 1, protoze nevim, jestli se tam neco nerozjede, ale musela jsem asi v polovine prestat cist. Vubec me nebavila a nemam v planu se k ni vracet.. bohuzel me zklamala.

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076616059

  • 5 z 5 hvězdiček Lucie Šragová registrovaný uživatel

    Vánoční oddechovka s trochou dramatu a dobrodružství :) opravdu dobrá knížka

    Kniha, CooBoo, 2022, 9788076616059

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda