Náhodou E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Elena a Nathan. Princezna a basketbalista s temnou minulostí. Dva vysokoškoláci, které svedl dohromady osud i souhra nešťastných náhod a ani jednomu se to zrovna dvakrát nelíbí. Zatímco Nathan pohrdá vším, co Elena představuje – luxusním domovem, služebnictvem, ochrankou a společenskými akcemi, pro Elenu je Nathan křupan bez vychování. Jenže mezi… Přejít na celý popis

V. Castro: Rebel Moon: Zrozená z ohně Epická vesmírná opera z pera spisovatelky V. Castro, jejíž knihy byly dvakrát nominovány na cenu Brama Stokera. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Elena a Nathan. Princezna a basketbalista s temnou minulostí. Dva vysokoškoláci, které svedl dohromady osud i souhra nešťastných náhod a ani jednomu se to zrovna dvakrát nelíbí. Zatímco Nathan pohrdá vším, co Elena představuje – luxusním domovem, služebnictvem, ochrankou a společenskými akcemi, pro Elenu je Nathan křupan bez vychování. Jenže mezi všemi těmi hádkami a naschvály se mezi ně nečekaně vplíží láska, na kterou nejsou připraveni ani oni, ani jejich okolí.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Nakladatel
CooBoo
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.4 z 5 17 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jana Nejedlá registrovaný uživatel

    ÚŽASNÉ, vytknout musím jen jeden moment a to se týká jistého tajemství.. Jak Nathan, tak i čtenáři prostě čekají na ujasnění příliš dlouho. To mi trochu vadilo, že prostě postava na chvilku přepne a dělá jakože nic a vrátí se k tomu až za opravdu dlouhou dobu... . "Bože, ty jsi fakt nafoukanej kretén." "Těší mě. A ty budeš nejspíš ledová královna, že? Její Výsost." . Oblíbila jsem si oba hlavní hrdiny.. Nathan i Elena jsou zvlášť docela rozumní lidé, ale když jsou pohromadě, tak je to teprve jízda. Neustále se špičkují.  "Vy dva jste jako oheň a voda. Dobro a zlo. Prostě nemáte budoucnost." . Dočkáte se zde opravdu velmi pomalé #hatetolove romantiky.. Když si myslíte, že by třeba už... tak ne. Ale je to jedna z mála knih u které mi to vůbec nevadí, pořád se něco děje. Konec knihy není zbytečně přeslazen, ale i tak všechny čtenáře uspokojí. . Kromě hlavních postav jsem si oblíbila i tři vedlejší.. Babču, do které byste to zprvu vůbec neřekli, Molly a Miu.. . "Vždycky se musíš sám sobě dokázat podívat ráno v zrcadle do očí."  . Kniha je pro všechna romantická srdíčka a já vám ji moc doporučuji..

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076618190

  • 4 z 5 hvězdiček Markéta Sosíková registrovaný uživatel

    Děj knihy je psán v ich formě, kde se střídají dva vypravěči - Elena a Nathan. Před každou kapitolou je uvedeno z jakého pohledu bude příběh pokračovat. Vyhovovalo mi to, díky tomu jsem oběma viděla do hlavy. Čekala jsem romantickou a oddechovou knihu. Dostala jsem ji. Hlavní hrdinové byli sympatičtí se silnými charaktery. Do Nathana se nejde nezamilovat. Vedlejší postavy měly také něco do sebe, zejména Mia s Eleninou babičkou oživily atmosféru osobitým humorem.  Autorka na začátku nahodila jednu udičku a připomněla ji až téměř před koncem, kdy jsem na ni ani nemyslela. Dobrý tah. Knihu jsem zaznamenala ještě předtím než vyšla. Zaujala mě na první pohled díky nádherné obálce, kterou má na svém kontě Barbora Žižková. Zrovna obálka naznačuje, že se jedná o zimní romanci, ale na mě dýchala spíše podzimem, který se přeměňuje na zimu a s tím spojené Vánoce.  Při čtení jsem měla pocit, jako bych se dívala na americký film, kde už na začátku divák ví jaký bude konec. Občas přesně takový příběh potřebuji a k Náhodou bych se ještě někdy ráda vrátila. Po Lásce po Španělsku a Tejemných dopisech, to konečně byla romantika, která mě příjemně pohladila na duši.

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076618190

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel

    Kniha byla skvělá . Když jsem ji přečetla neměla jsem odvahu číst nové knihy .Nemohla jsem se smířit s tím že byl konec .

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076618190

  • 4 z 5 hvězdiček Martina Juríková registrovaný uživatel

    Kniha Náhodou je jedna milá moderná rozprávka! A myslím to naozaj v dobrom. Okrem toho sa tam premelú aj Vianoce, takže čo viac si človek môže od takej rozprávky priať. Elena je trošku vzdorovitá mladá vojvodkyňa, ktorá celý život žila v zlatej klietke a prílišnej starostlivosti rodičov. Jej opakom je Nathan, ktorý nemá okrem mladšej sestry Mii a talentu na basket temer nič. Spolu vytvorili naozaj krásny pár a ich príbeh sa mi naozaj páčil. Ako som už písala je to doslova taká cukríková srdiečkova YA rozprávka. Určite ale veľmi príjemné čítanie 😉 "Nathan mě naučil koukat se na svět jinýma očima. A mně se jeho svět líbil. Byl plný smíchu, kamarádů, kteří byli kdykoliv a v kteroukoliv denní i noční hodinu ochotní mu vyrazit na pomoc, a on stejně tak jim. Neměl tolik peněz jako my, a přesto mi jeho život připadal mnohem bohatší." Ešte musím veľmi kladne vypichnúť vedľajšie postavy, najmä milá bláznivá babča Cavingtonová, a Elenina kamarátka Natália, ktoré sa postarali o tie vtipné momenty 😁 "Chceš říct, že ty....a on... on... a ty... že vy dva... Kdy? Jak?“ koktala Natálie zmateně. Ian ji chytil kolem ramen a zakřenil se na mě. „Ptá se, kdy jste se dali dohromady.“ „No, já... on...“ koktala jsem a Ian se rozesmál. „Musím říct, dámy, že vaše konverzace má fakt neuvěřitelnou hloubku a velmi nerad ji opouštím, ale musím letět."

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076618190

  • 5 z 5 hvězdiček Hermyna Barbí Uživatel aplikace KDčko

    Od Martiškové jsem četla všechny a tato je naprosto odlišná od těch ostatních, ale i přesto je skvělá. Další četba na chladné i teplé večery.

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076618190

  • 4 z 5 hvězdiček Nikola Krajčovič registrovaný uživatel

    #nahodou @petra_martiskova @cooboo_redakce @albatrosmedia.sk Vianočná obálka pritiahla moju pozornosť, ale trošičku závadza. Dej sa odohrá od jesene po jar, jeden semester. Som rada, že som sa ocitla v Kanade. Z Kanady som zatial nečítala príbeh, o to ma viac fascinoval. Čo mi blikalo bol basketbal. Kanada je krajina hokeju a teda som mala v hlave, že to bude hokejista, bude chodiť korčulovať a na zamrznuté jazerá...Ešte v sadení do zimného semestru, tak mi tam basket nesedel. Hokej ako šport by som si tam vedela lepšie predstaviť...Okrem toho mi vadilo ako Eleonór volali princezná. Bola vojvodkyňa, ale nie princezná. Je iné, keď ju počastovali kamaráti týmto titutol a však inak sa ním nehrdila. Vojvodkyňa a princezná sú 2 rôzne tituly. Príbeh mi pripomínal teenegerský film, na ktorých som tak frčala za mlada. Vždy som chcela čítať takéto knihy, keď som pozerala fil a som rada, že sa mi dostala kniha Nahodou do ruky. Nathan bol veľmi sympatický, silný, mladý muž. Eleonora nebola rozmaznaná princeznička, ale múdra, mladá dáma. Malé stretko s Kingom, spomínaný Netflix...všetko na čom frčíme, výborne vložené do deja. Ian, Nathalia dopĺňajú príbeh, basketbalový tím... Contepora román pre všetkých.

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076618190

  • 4 z 5 hvězdiček Kristína Rydlová registrovaný uživatel

    Náhodou bola príjemná romantická oddychovka o dcére šľachtica a basketbalistovi, ktorý sa snaží zachrániť svoju sľubne rozbehnutú kariéru. Priznám sa, že som v príbehu čakala trochu viac zimy či Vianoc, tento rok ma tie zimné/vianočné obálky trochu klamú "telom", ale inak som si čítanie užila. Hoci Elena pochádzala z bohatej a prominentnej rodiny, nebola to žiadna rozmaznaná princezná, ktorá by sa sama nedokázala ani obliecť, práve naopak. Bola to rebelka, ktorá rada porušovala pravidlá svojich rodičov, utekala ochranke, mala celkom podrezaný jazyk a nenechala si skákať po hlave, vďaka čomu som si ju obľúbila. K srdcu mi prirástla aj jej babička, bola to taká neriadená strela a neraz ma svojimi hláškami pobavila.  Nathan sa sám staral o svoju malú sestru, za čo má môj obdiv. Študoval, pracoval, chodil na tréningy... mal toho na pleciach naloženého veľmi veľa. K Elene sa zo začiatku nesprával práve najlepšie a miestami som ho mala za jeho predsudky chuť nakopať vy viete kam, ale postupne mi prirástol k srdcu. Jeho sestra bola tiež riadne číslo a dodávala príbehu dávku humoru. Romantika v štýle od nepriateľstva k láske ma bavila. Užívala som si ich prvotné nesympatie i postupné spoznávanie a zbližovanie. Záverečná dráma mi síce bola jasná od úplného začiatku, ale nevadilo mi to. Pri takýchto príbehoch sa to dá čakať. 

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076618190

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Stará registrovaný uživatel

    Krásný čtivý příběh, kterého se nemůžete nabažit. Děj mě uchvátil, a to hlavně tím, že zde nebylo žádné přehnané fantazírování a tím, že byl vyprávěn z pohledu obou hlavních postav.

    Kniha, CooBoo, 2023, 9788076618190

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 209 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora