Léto porušených pravidel

Autor K.L. Walther

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Prosluněná letní romance inspirovaná písněmi Taylor Swift Meredith ztratila před osmnácti měsíci svou milovanou sestru Claire a uzavřela se před světem. Nyní přijíždí s rodiči na půvabný ostrov Martha’s Vineyard na pravidelné velké rodinné setkání, tentokrát završené svatbou sestřenice. Krátce před odjezdem Meredith navíc opustil… Přejít na celý popis

Edgar Allan Poe: Pád domu Usherů a jiné povídky Edgar Allan Poe je hororová klasika, která právě vyšla ve vydání s krásnou ořízkou, které ozdobí knihovnu každého fanouška tohoto žánru! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Prosluněná letní romance inspirovaná písněmi Taylor Swift

Meredith ztratila před osmnácti měsíci svou milovanou sestru Claire a uzavřela se před světem. Nyní přijíždí s rodiči na půvabný ostrov Martha’s Vineyard na pravidelné velké rodinné setkání, tentokrát završené svatbou sestřenice. Krátce před odjezdem Meredith navíc opustil přítel, a ona je rozhodnutá věnovat se jen kamarádům a rodině.

Celý týden se nese ve znamení svatebních příprav a každoroční rodinné hry, v níž chce Meredith na počest své sestry vyhrát. Když ale uzavře kvůli hře spojenectví s Witem, nevlastním ženichovým bratrem, netuší, že díky němu její život znovu získá pestré barvy.

Zůstane romantický letní románek jen pouhou vzpomínkou na jeden nezapomenutelný týden?

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie » Young Adult
Témata
Taylor Swift
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.1 z 5 17 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček piskotjanicka Uživatel aplikace KDčko

    Hezký letní příběh, který se odehrává v krásném prostředí. Jedná se spíše o nenáročné čtení, ale je zde i téma úmrtí v rodině a jak se sním každý vyrovnává posvém. Moc se mi líbí hra, kterou hrají na farmě každý rok už generace kde se musí zapojit děti i dospělý. S touto hrou jsou provázané taktika, intriky, přátelství, láska a vše tak hezky propojené.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139194

  • 4 z 5 hvězdiček MichaelaKoc Uživatel aplikace KDčko

    Příběh byl perfektní, krásně se četl, za 2 dny jsem měla přečteno. Odehrává se během 1 letního týdne, kdy se velká rodina sejde na Marta´s Vinyard, aby se všichni zúčastnili svatby sestřenice Sary a jejího snoubence Michaela. Příběh je vyprávěn z pohledu Meredith, která před rokem a půl ztratila sestru. Pořád se z toho nevzpamatovala. Na svatbu přijíždí sama se svými rodiči po rozchodu s přítelem, se kterým chodila 4 roky. Všechno jí tam Claire připomíná a je to pro ni hodně náročné. Pomáhá jí nevlastní bratr Michaela Wit. Na knize se mi moc líbily rodinné vztahy, které byly doopravdy silné, láskyplné a nádherné. Velkým zpestřením celé četby byla letní hra Atentát, kterou hrají všichni rodinní příslušníci a vznikají tak velmi vtipné situace. Finále à la Hunger Games nemělo chybu. Abych hodnotila výše, chyběla mi tam nějaká hlubší zápletka, ale i tak knihu doporučuji. Nudit se rozhodně nebudete. Najdete zde témata ztráty blízké osoby, křivd a odpuštění, rodinných vztahů, prvních a opravdových lásek a toho, co si počít s budoucností. Je to taková šťavnatá jednohubka.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139194

  • 5 z 5 hvězdiček Markéta registrovaný uživatel

    Jedna z nejlepších knih které jsem kdy četla .Líbili se mi zápletky i ona hra ale nejvíce se mi líbil příběh hlavní hrdinky a její sestry. Knihu velmi doporučuji když jsem se začetla nemohla jsem přestat . Knihu jsem přečetla za 3 dny jako nic . Pokud váháte nemám co špatného na knihu říci.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139194

  • 5 z 5 hvězdiček Zuzana Špringlová registrovaný uživatel

    Romantiiiika kam se podíváš! Teda, aspoň v knížkách, žeAno chceme v létě číst odlehčené příběhy plné dramat, lásky a příslibů dobrých konců. Předně bych ráda řekla, že ta knížka je zabalená do růžového obalu, ze kterého romantika jen číší. A myslím, že se shodneme, že paperbacky od Grady, potažmo Cosmopolisu, jsou naprosto top a kvalitně určitě někde jinde, než u jiných nakladatelství. Paperback se dá krásně rozevřít a nebolí vás ruce z jeho věčného držení. Na druhou stranu je pevný, takže se vám hned při prvním rozevření nerozlepí hřbet. Osmnáctiletá Meredith Foxová se na léto vrací s rodiči na ostrov Marthas Vineyeard, kde se každoročně jako rodina schází. Tentokrát je ale tento návrat spojen se svatbou její sestřenice Sáry, a tak se Meredith musí připravit na velkou dávku emocí, které nebudou jen příjemné. Meredith před dvěma lety přišla o sestru Claire a stále se s touto tragickou skutečností snaží vyrovnat. Na ostrově je ale příliš vzpomínek a proces uzdravení duše je každým dnem těžší a těžší. Na ostrově ale potkává Wita bratra Sařiného snoubence a hned si padnou do oka. Kočkují se, tráví spolu veškerý volný čas a aktivně se účastní rodinné hry zvané Atentát. Vymýšlí strategie, plány útoku mají vlastní alianci. Téma hry v této knížce udělalo z klasického romantického čtiva něco víc. Pozorovat, jak se rodina takto aktivně spojuje, bylo dost zábavné a já se uculovala snad u každé stránky. A to vše na pozadí těžkého tématu ztráty blízkého člověka a lásky, která nejspíš nebude mít budoucnost. Léto porušených pravidel jako celek dobře funguje. Jednodušší styl psaní způsobuje, že vám stránky budou doslova lítat před očima a možná si občas pobrečíte. A pozorný fanoušek písní Taylor Swift i v knize nalezne pár krásných odkazů. Možná by lépe fungovalo, kdyby byly odkazy na písně a jejich texty přímo v knize zaznačeny ať už v textu nebo pod čarou. Možná by si čtení užil pak víc i čtenář, který se s Taylor teprve seznamuje. Já doporučuju, ideální na léto i jen tak na relax.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139194

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 365 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora