Dům E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

49 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 220 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Thrillery, detektivky a horory

Mezi nebem a peklem stojí pouze jedno – Dům.Do života pětice lidí z různých koutů Spojených států začnou znenadání vstupovat děsivé jevy. Dosud bezproblémovou existenci nabourá nepochopitelné chování jejich bližních, smrt, po níž následuje návrat z mrtvých či setkání s podivnou, hrůzu nahánějící holčičkou a zvláštní panenkou.Všichni při… Přejít na celý popis

Puzzlemánie Máte rádi puzzle? DINO teď přináší PUZZLEMÁNII se slevou 50 % online i v prodejnách Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Mezi nebem a peklem stojí pouze jedno – Dům.

Do života pětice lidí z různých koutů Spojených států začnou znenadání vstupovat děsivé jevy. Dosud bezproblémovou existenci nabourá nepochopitelné chování jejich bližních, smrt, po níž následuje návrat z mrtvých či setkání s podivnou, hrůzu nahánějící holčičkou a zvláštní panenkou.

Všichni při konfrontaci s věcmi mezi nebem a zemí zjistí, že se v nich probouzejí vzpomínky na dětství, na trauma, které bylo tak silné, že je vytěsnili, aby mohli normálně žít. Teď vše ožívá a přede všemi začínají z mlh zapomnění vyvstávat i kontury záhadného, ponurého sídla. Ozvěny minulosti je ponoukají opustit svůj dosavadní život a vrátit se tam, odkud kdysi vzešli. Z temných chodeb a pokojů dávného dětství je volá hlas Domu. Aby zachránili sebe i své blízké, budou muset překonat obavy i neblahá tušení, zjistit, že nejsou sami, a postavit se svým nočním můrám, jinak je přízraky uvězní za dveřmi a mezi zdmi, zpoza nichž už definitivně není úniku.

Dům je román, který se proslavil mimo jiné i tím, že ho za chůze zaujatě četl Stephen King, když ho v roce 1999 srazila a málem zabila dodávka řízená nepozorným řidičem.

Sdílet 0

Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.2 z 5 13 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 4 z 5 hvězdiček Martin Kupsa registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se četla od začátku do konce s lehkostí. Za mě vyvrcholení mohlo přijít trošku dříve a charakteristiku postav jsem si musel že začátku napsat bokem. Že začátku jsem se ztrácel, ale knihu přesto doporučuji. Děj je proměnlivý a nikdy mě nenudil. Sem tam jsem si musel vyhledat nějaké slovíčko a rozšířit si slovní zásobu, ale to bylo jen vyjímečně.

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027702220

  • 2 z 5 hvězdiček Veronika Klímová registrovaný uživatel

    Pro mě tohle bylo trochu moc silné kafe, v knize bylo pár zvrácených scén, které mi tam vyloženě překáželi.. Určitě nehodnotím jen negativně, občas to bylo zajímavé a strašidelné což miluju ale jinak jsem tuhle knihu dlouho nemohla dostat z hlavy.. Nedoporučuji slabším povahám, naopak ti kterým nevadí nechutné scény by si mohli knihu zamilovat.. 2 hvězdičky dávám za krásný obal a protože miluju strašidelné domy..

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027702220

  • 5 z 5 hvězdiček Michala Sekerová registrovaný uživatel

    Kniha je skvělá. Má pomalý rozjezd, ale pak super. Urcite se k ni vrátím

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027702220

  • 2 z 5 hvězdiček Irena registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Asi jsem čekala víc, děj mi přijde překombinovaný a postav na můj vkus moc. Dočetla jsem, ale vracet se k ní asi spíš nebudu

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027702220

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 220 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora