Návrat zmizelého

Autor Philip Gray

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

220 Kč s DPH
Běžně 290 Kč Nápověda Jsme transparentní

Je rok 1919.Na pustých bojištích severní Francie utichla děla první světové války. Zvláštní oddíly nyní čelí nebezpečnému úkolu: hledají mrtvé pro hromadné pohřby.Kapitán Mackenzie, který sám válku přežil, se dosud nedokáže přimět k návratu domů. Napřed se musí postarat, aby se těla jeho padlých spolubojovníků našla a byla uložena k odpočinku.… Přejít na celý popis

Oslavte Mezinárodní den knihy | Je tu DOPRAVA ZDARMA! Oslavte s námi Mezinárodní den knihy! Jsou tu dny DOPRAVY ZDARMA, během kterých za vás zaplatíme poštovné my! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Je rok 1919.

Na pustých bojištích severní Francie utichla děla první světové války. Zvláštní oddíly nyní čelí nebezpečnému úkolu: hledají mrtvé pro hromadné pohřby.

Kapitán Mackenzie, který sám válku přežil, se dosud nedokáže přimět k návratu domů. Napřed se musí postarat, aby se těla jeho padlých spolubojovníků našla a byla uložena k odpočinku. Jeho úkol se však obrátí vzhůru nohama, když jeho muži učiní v troskách německého opevnění hrůzný nález.

Mezi mnoha ztracenými vojáky je i snoubenec Amy Vanneckové, která se odmítá smířit s tím, že se jeho tělo možná nikdy nenajde. Vypraví se do Francie, odhodlaná zjistit, co se stalo s mužem, jehož milovala.

Brzy není sporu o tom, že kapitán Mackenzie objevil válečný zločin vyznačující se nelidskou surovostí. Na povrch začíná prosakovat temná pravda a Mackenzie i Amy jsou zataženi do pátrání po psychopatovi, pro nějž zvěrstva v Two Storm Wood nejsou konec, nýbrž pouhý začátek.

Sdílet 0

Nakladatel
Vendeta
jazyk
čeština
Počet stran
400
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Šimečková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Na knize jsou nejděsivější popisy míst, které poznamená válka, to, co se na bojišti dělo a k čemu to vedlo.

    Kniha, Vendeta, 2022, 9788027702725

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 49 Kč Nápověda