Vánice E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

49 Kč s DPH
Běžně 254 Kč Nápověda Jsme transparentní Nejnižší cena před akcí: 194 Kč

Nepřehlédněte! Tento produkt je zařazen do Akce BLACK FRIDAY. Thrillery, detektivky a horory

Nastal konec světa. A všechno začalo jedinou sněhovou vločkou.Po tragické nehodě v práci netouží Grady Miller po ničem jiném než před vším utéct. To se mu podaří se dvěma nejlepšími přáteli, Stonem a Jonasem. Všichni tři na chvíli opouští svůj každodenní život, v němž si každý zažil své, a vydávají se na dovolenou na jih k jezeru Prism Lake, kam… Přejít na celý popis

Darcy Coates: Šeptající mrtví Šeptání mrtvých zní jasně a zřetelně, zatímco vlastní minulost tone v němé mlze... Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Nastal konec světa. A všechno začalo jedinou sněhovou vločkou.

Po tragické nehodě v práci netouží Grady Miller po ničem jiném než před vším utéct. To se mu podaří se dvěma nejlepšími přáteli, Stonem a Jonasem. Všichni tři na chvíli opouští svůj každodenní život, v němž si každý zažil své, a vydávají se na dovolenou na jih k jezeru Prism Lake, kam spolu každý rok jezdívali jako děti. Teď mají na celý prosluněný víkend jediný plán: pít, grilovat a odpočívat.

Když se však celý východ Spojených států ocitne kvůli obrovské sněhové bouři pod metrovými závějemi, které přeruší dodávku proudu, a cesty přestanou být sjízdné, jejich plán je v troskách. Bezstarostná dovolená tří přátel se promění v boj o holý život. Musí spojit síly, aby z celé situace vyvázli.

Venku totiž ne vládne jen chlad…
Ale také cosi zlověstného…

Sdílet 0

série
Bílá tma 1. díl z 3
Další ze série
1. Vánice
2. Temná zima
3. Mrazení
kategorie
E-knihy » Beletrie » Detektivky, Thrillery a Horory » Horor
Témata
horor boj o přežití duchové apokalypsa
Nakladatel
Fobos
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2022
  • Hana Wielgusová Hana Wielgusová

    Tak tuhle knížku jsem slupla jako malinu za jeden večer. Není dlouhá, zato však plná akce, napětí a hrůzy, zkrátka tak, jak to má ve správném hororu být. Děj má spád a nedá člověku ani možnost přestat číst. Snad i proto, že příběh nemá kapitoly, ale je rozdělen do sedmi ucelených částí, z nichž každá obsahuje určitý posun v jeho vývoji.

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.3 z 5 46 hodnocení čtenářů

12× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 14× 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 3 z 5 hvězdiček Žaneta Drögslerová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Kniha se četla dobře. Ale přišlo mi to takové málo záživné. Čekala jsem nějaký zvrat nebo vyřešení toho,co se dělo venku. Konec byl useknutý. Mě kniha moc nezaujala

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027702824

  • 2 z 5 hvězdiček Annet Uživatel aplikace KDčko

    Tato kniha mě zklamala. Čekala jsem dle anotace lepší děj. Styl vyprávění je velmi čtivý ale to spíše pro mladší čtenáře. Horor bych to ani nenazvala už jen z toho důvodu, že se mi to dle děje jevilo jako spíše “strašidelné” fantasy. Mnoho věcí nebylo ani pořádně vysvětleno z jakého důvodu se dělo to, co tam bylo. Děj byl z ničeho nic utnutý, nedokončený a čtenáři tak poté zůstaly jen otázky bez odpovědí.

    E-kniha, Fobos, 2022,

  • 2 z 5 hvězdiček Yuliia Lobur registrovaný uživatel

    Bylo to čtivo pro děti, napsané dítětem. Pořídila jsem si hned 3 dílů a proto měla jsem je přečíst. Teprve jsem na konce třetí knihy a statečně mužů říct, že ten styl psaní se nezlepšil. Je retardovaný nebo opravdu autorovi je 15 let?.. Jsem ráda, že aspoň si koupila té knihy ve slevě. Pokud chcete přečíst nudu napsanou mluvnou češtinou - vítejte.

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027702824

  • 1 z 5 hvězdiček Eva Petráchová registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka se četla velmi rychle, na začátku jsem se i sem tam někde zasmála prupovídkám postav, bohužel je znát že to psal opravdu nedospělý člověk, prostě nerozumím tomu kdo píše takhle bezduchý příběh bez konce, bohužel objednala jsem si i druhý a třetí díl od autora dohromady takže musím pokračovat ve čtení... Ale pokud tam budou zápletky takové typu hororů pro děcka, tak nevím... Uvidíme co druhý díl. Každopádně kdo má rád Darcy Coates, tak tohle je šlápnutí vedle.

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027702824

  • 3 z 5 hvězdiček Ali V. registrovaný uživatel

    Vykrádá Darcy nebo ona jeho? Či náhoda.. Temná zima, bílá tma.. záporáci dost podobní.. Nicméně není to tak hrozné, přečetla jsem za večer. Další díly zatím odkládám, až bude někdy chuť.

    E-kniha, Fobos, 2022,

  • 5 z 5 hvězdiček Raya registrovaný uživatel

    Moc se mi líbila, škoda že nebyla delší. Určitě si koupím další díly😁

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027702824

  • 3 z 5 hvězdiček Lukáš Argiropulos registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Celkem dobrý nápad a místy i celkem mrazívé. I doslovně. Nicméně kniha je tištěna jak pro děti velkými písmeny a širokými okraji, tudíž mohla být spíš sešitové vydání, protože v klasickém knižním fontu si mužete ubrat tak 100 stran. A proto strhávám 2 hvězdy, protože to je už na hraně klamání čtenáře a působí na mě dojmem, že autor si přál roztahat krátký příběh do co nejvíc ziskových knih. Přečteno cca za 2-3 hodiny. 60%

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027702824

  • 3 z 5 hvězdiček Aleš Richter registrovaný uživatel

    VÁNICE / TEMNÁ ZIMA Grady se svými dvěma přáteli vyráží k jezeru Prism Lake, aby zde strávili víkend a oslavili Den nezávislosti. Jak se dá díky názvu knihy předvídat, během noci začne mohutně chumelit. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby se Den nezávislosti neslavil 4. července. Teplota rapidně klesá a spolu se sněhovou nadílkou přichází i něco zlověstného. Něco, co dokáže zhmotnit nejhorší noční můry. Flint Maxwell je americký autor, který se proslavil svou osmidílnou sérií Jack Zombie, česky dosud nevydanou. Zaměřuje se převážně na postapo žánr, kde dostává obyčejné lidi do neobyčejných, a hlavně do nezáviděníhodných, situací. Vánice je první knihou další jeho série, tentokrát pětidílné Bílé tmy (Whitout). Autor se netají tím, že je velkým fanouškem Stephena Kinga a na jeho práci je to rozhodně znát. Ve Vánici jsem našel hned tři odkazy na Kingovo dílo: pár přátel v chatě uprostřed zasněžené krajiny vystavených napospas neznámému zlu (Pavučina snů), šílený muž snažící se vyvraždit svou rodinu (Osvícení) a již zmíněné zlo, které na sebe bere podobu vašich nejhorších děsů (To). Na poslední zmíněné dílo odkazuje i název obchodu ve druhé knize série - U Pennywise. I když je mnohými svými fanoušky Maxwell s Kingem srovnáván, hlavní důvod bych viděl právě v těchto odkazech než v tom, že by měli podobný styl psaní. Oproti Kingovu pomalému tempu a zdlouhavým popisům je totiž Maxwellova tvorba mnohem přímočařejší, svižnější, bez zbytečné omáčky. Prostě oddechovka, u které nemusíte moc přemýšlet. Druhá kniha s názvem Temná zima (The Dark Winter) přímo navazuje na Vánici. Skupinka přeživších se přesunula do domu Helgy, postarší ženy, která přišla o svého manžela, kde nachází prozatímní útočiště. V rozjezdu nějaké větší akce je ale stále drží v šachu každá nadcházející noc a s ní přicházející přízraky. Co to doopravdy číhá venku v mrazivé temnotě? Jak je na tom zbytek světa? A jak dlouho jim vydrží zásoby jídla? Otázek tolik a tak málo odpovědí. Temná zima nám totiž opět přináší jen střípek celého příběhu, takže je to jako sledovat hodinovou epizodu televizního seriálu. Jenže tohle není Netflix, kde si záhy můžete pustit další díl. Čtenář musí na další knihu čekat mnohem delší dobu, a tudíž se mu může děj částečně vytratit z paměti, což je škoda. Jistě by nebylo na škodu, kdyby do budoucna všech pět částí vyšlo jako celek v jedné knize nebo alespoň pohromadě v nějakém stylovém boxíku. Před námi jsou tedy ještě tři tituly s názvy Otupění (The Numbing), Město světel (The City of Light) a Krmení (The Feeding) a můžeme jen doufat, že za sebou přijdou v co nejrychlejším sledu, abychom se dozvěděli, jak to s Gradym a jeho skupinou nakonec dopadne.

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027702824

  • 4 z 5 hvězdiček Jana Sedláková registrovaný uživatel

    Knihy se zimní tématikou mám velice ráda, takže i s touto knihou jsem byla spokojená. Četla se dobře

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027702824

  • 5 z 5 hvězdiček Jirka registrovaný uživatel

    Jestli se rozhodujete, zda chcete tuto knihu koupit, tak neváhejte a kupte ji. Jeden z nejlepších hororů a příběhů, co jsem kdy četl (a to čtu horory hodně). Knihu jsem vzal a bavila mě už od začátku a hned jsem tak začetl, že jsem si neuvědomil, že jsem ji hned přečetl v kuse. To je jediný mínus knihy, je fakt super, ale je krátká. Rozhodně doporučuji!!!

    Kniha, Fobos, 2022, 9788027702824

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Nejnižší prodejní cena 30 dní před začátkem akce: 194 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora