Dračí republika E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Pokračování úspěšného románu Maková válka — epické fantasy inspirované dějinami Číny  Jedna válka skončila. Další válka právě začíná.  Říše Nikan už třikrát ve svých dějinách bojovala o přežití v krvavých makových válkách. Třetí z nich sice právě skončila, ale šamanka a válečnice Rin nemůže zapomenout na… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Pokračování úspěšného románu Maková válka — epické fantasy inspirované dějinami Číny 

Jedna válka skončila. Další válka právě začíná. 

Říše Nikan už třikrát ve svých dějinách bojovala o přežití v krvavých makových válkách. Třetí z nich sice právě skončila, ale šamanka a válečnice Rin nemůže zapomenout na zvěrstvo, které spáchala, aby zachránila svůj lid. Teď je na útěku před pocitem viny, závislostí na opiu, jež se kolem ní utahuje jako svěrák, i vražednými pokyny ohnivého Fénixe, pomstychtivého boha, jenž ji obdařuje strašlivou mocí. 

Nechce se jí žít, ale odmítá zemřít, dokud nezabije zrádnou císařovnu, která zaprodala její vlast nepřátelům. Rininou jedinou nadějí je spojit síly s mocným Dračím správcem, který se chystá dobýt Nikan, sesadit císařovnu a založit novou republiku. Císařovna a Dračí správce však nejsou tím, čím se zdají být, a Rin se stále víc obává, že láska k Nikanu ji opět donutí uplatnit Fénixovu smrtonosnou moc. Neexistuje totiž nic, co by neobětovala pro záchranu své vlasti… a pro pomstu. 

 

Kuangová pojala toto svěží a propracované pokračování militaristického fantasy románu Maková válka zcela nedostižně.
— Publishers Weekly 

Pokud máte rádi temnou fantasy pro dospělé, určitě sáhněte po tomto mistrovském díle její nejmladší a možná nejtemnější dcery.
— The Fantasy Book Review 

Toto úžasné pokračování Makové války je velkolepým vyprávěním o pomstě, přátelství a moci… Kuangová v něm vylíčila mladou ženu rozpolcenou mezi svými vazbami na přátele a rodinu, která při hledání lásky a domova získá moc, o jaké se jí ani nesnilo. Její příběh je nezapomenutelný.
— Library Journal 

Sdílet 0

série
Maková válka 2. díl z 3
Další ze série
1. Maková válka
2. Dračí republika
3. Spalující bůh
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Témata
draci
Nakladatel
Host
jazyk
čeština
Počet stran
664
datum vydání
1.01.2023
  • Jana Palkovská Jana Palkovská

    Učednictví, magie i pořádná dávka brutality inspirovaná skutečnými historickými událostmi. To byl koktejl, který čínsko-americká autorka R. F. Kuang namíchala čtenářům v prvním díle trilogie Makové války. Finále bylo epické, krvavé, šokující a je jasné, že hlavní hrdinka Rin z něj nemohla vyjít stejná jako předtím. Jak se se vším dokázala vypořádat? Jak bude její tažení proti císařovně Ta-ťi pokračovat? A dokázala autorka udržet vysoko nastavenou laťku prvního dílu?

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

5.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 4.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček Jan Kočer registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    úžasný pokračování, příběh mě úplně pohltil

    Kniha, Host, 2023, 9788027517022

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 429 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora