Deníček Camille G: Spešl

Autor Camille G

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

BLÁZNIVÁ SKOROBLONCKA OPĚT V AKCI. A BUDE TO DOST SPEŠL! Připravte se na pořádnou extra porci smíchu, se kteró se lehce přehópnete i přes ty nejvíc depkoidní měsíce v roce. Tentokrát jsem na sebe práskla nejvíc ultra trapasy z mýho života od mala až po dospěláka, o kterých jsem si myslela, že zůstanó jen k pobavení v rodině. Ale! Jelikož se jedná… Přejít na celý popis

Hororový duben? Pecky od FOBOSU od 99 Kč včetně e-knih! FOBOS je záruky kvality a čtivosti pro všechny fanoušky hororu! Knihy vycházející pod touto značkou teď koupíte od 99 Kč. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

BLÁZNIVÁ SKOROBLONCKA OPĚT V AKCI. A BUDE TO DOST SPEŠL!

Připravte se na pořádnou extra porci smíchu, se kteró se lehce přehópnete i přes ty nejvíc depkoidní měsíce v roce. Tentokrát jsem na sebe práskla nejvíc ultra trapasy z mýho života od mala až po dospěláka, o kterých jsem si myslela, že zůstanó jen k pobavení v rodině. Ale! Jelikož se jedná o spešl smíchoknihu, tak je to venku, a vy si držte kastle, ať se vám nestane při čtení, že se smíchy po... jako já v některých příhodách.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie
Nakladatel
CPress
jazyk
čeština
Počet stran
192
datum vydání
1.01.2023
  • Adriana Šťastná Adriana Šťastná

    V pořadí již třetí kniha vychází této bláznivé holce, která si říká Camille G. Obyčejná holka z Brna si tak relativně během krátké chvíle vybudovala slušnou základnu svých fanoušků na sociálních sítí, kteří se baví jejím neotřelým humorem, sarkasmem a vyprávěním, při kterém vám možná zůstanou oči navrch hlavy.

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

3.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 3.8 z 5

  • 1 z 5 hvězdiček Helena registrovaný uživatel

    Pokleslá záležitost.

    Kniha, CPress, 2023, 9788026446118

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel

    Tahle kniha přišla ve správný čas. Před ní jsem dočetla knihu o válce a době po ní, komunisti a jejich neblahé působení. Zabrání majetku, věznění, sledování, nesvoboda. Kniha krásně napsaná, ale já nutně potřebovala něco pro zasmání. Deníček Camille G. Spešl mi přišel vhod. Jednotlivé příběhy jsou vtipné a mnohdy jsem se fakt smála nahlas. Autorka musela být v dětství opravdu velké číslo. Příběhy z dětství mne asi bavily více. Skvělé jsou ale i ty z dospělosti. Kamila z lumpáren a omylů z dětství přešla do dospělosti, kde ji smůla a nešťastné náhody provází dál. Ale vlastně to není smůla, ale štěstí, protože má dostatek nápadů na „smícho knihu“. Druhý díl mi zase až tak nesedl, ale tento jsem si opravdu užila a myslím si, že je i povedenější. Že je spisovatelka knihu od knihy vypsanější nebo jen přišla kniha ve správný čas. V knize mě baví i maminka a manžel Zbyněk. Myslím si, že se s Kamilou nenudí. Na odreagování od smutných myšlenek je to jako dělaný. I tady jsou někdy použitá vulgární slova, ale v menší míře a je to tak akorát. A moc se mi líbí i její namixovaná řeč, kterou vysvětluje na začátku knihy. Je z Brna, bydlela na Hané a má kamarádky Slovenky a z Prahy a udělá si z toho svůj mix mluvy.

    Kniha, CPress, 2023, 9788026446118

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 249 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora