Když se zvěrolékař ožení E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Po téměř 30 letech vychází v novém vydání kniha Když se zvěrolékař ožení, která volně navazuje na Herriotův první svazek To by se zvěrolékaři stát nemělo.Mladý veterinář Herriot se konečně oženil s milovanou Hele­nou, ale jinak se v jeho životě moc nezměnilo. Stále pracuje v ordi­naci Skeldale House v městečku Darrowby, cestuje mezi… Přejít na celý popis

Mona Kasten: Křehké srdce Jsou si tak blízcí, a přesto jako by je dělil celý svět. Emotivní milostný příběh Mony Kasten pokračuje! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Po téměř 30 letech vychází v novém vydání kniha Když se zvěrolékař ožení, která volně navazuje na Herriotův první svazek To by se zvěrolékaři stát nemělo.
Mladý veterinář Herriot se konečně oženil s milovanou Hele­nou, ale jinak se v jeho životě moc nezměnilo. Stále pracuje v ordi­naci Skeldale House v městečku Darrowby, cestuje mezi odlehlými farmami na svazích kopců a maleb­nými vesničkami v proměnlivém podnebí Yorkshire Dales a stará se o jejich čtyřnohé — a někdy i dvounohé — obyvatele, bojuje s rozmary a tvrdohlavostí svých chlupatých pacientů a s nedobyt­nými peněženkami jejich rázo­vitých majitelů. A stále zůstává v úžasu nad rozmanitostí a nikdy nekončícími výzvami venkovské veterinární praxe. Společnost mu dělají mírně chaotický kolega Siegfried, jeho lehkomyslný bratr, věčný student Tristan a přísná hospodyně paní Hallová, které čtenáři už dobře znají.
Herriotův hluboký soucit, poctivost, humor a láska k životu, lidskému i zvířecímu, z jeho knih vyzařují od první do poslední stránky. Na motivy jeho děl vznikl britský seriál Všechny velké a malé bytosti, který se zatím dočkal čtyř sérií a zhlédnout jste jej mohli i v České televizi.
Herriotových knih se na světě prodalo přes osmdesát milionů výtisků.

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie
Nakladatel
Jota
jazyk
čeština
Počet stran
415
datum vydání
1.01.2023

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 223 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora