Šílená babička E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Rodiče si nevybereš, někdy se před nimi ani neschováš. Lucie potřebuje o prázdninách pohlídat děti. Předpokládá, že ideálním řešením by mohla být jejich babička, jenomže… její máma je tak trochu jiná! Zůstalo v ní totiž kus nespoutaného rebelství z mládí, které strávila v době, kdy hippie zažívalo největší boom. Děti si s babičkou jistě… Přejít na celý popis

Robert Bryndza: Anděl smrti Mrtvý politik i fotbalová hvězda, zmatená Metropolitní policie a stopy vedoucí k sexuální pracovnici. Nový Robert Brynzda je tady! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Rodiče si nevybereš, někdy se před nimi ani neschováš.
Lucie potřebuje o prázdninách pohlídat děti. Předpokládá, že ideálním řešením by mohla být jejich babička, jenomže… její máma je tak trochu jiná!
Zůstalo v ní totiž kus nespoutaného rebelství z mládí, které strávila v době, kdy hippie zažívalo největší boom. Děti si s babičkou jistě užijí spoustu legrace, ale Lucce nejspíš naskáčou nové vrásky. Matčiným přístupem květinového dítěte je v ohrožení totiž vše, na čem si − jako "vždy ta moudřejší" − zakládá, včetně současného partnerského vztahu. Ale coby, vždyť nakonec ten její není jediný chlap na světě.
Při předání dětí babičce však Lucka netuší, že díky všem těm strhujícím prázdninovým zážitkům se i jí samotné během krátké doby obrátí život na ruby!

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
208
datum vydání
1.01.2024

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.0 z 5 1 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Eva Urbanová registrovaný uživatel

    Humorný pohled na tři generace žen. Babička si z ničeho hlavu nedělá a děti s ní prožívají velká dobrodružství, protože dopředu nic neplánuje, žije přítomným okamžikem a je tak trochu bohém. Přijíždí k dceři na prázdniny, aby jí pomohla hlídat děti, když je dcera Lucie v práci. Zdá se to jako ideální řešení. Zároveň jsou ale každá úplně jiná a jiný názor mají i na výchovu dětí. Lucie má ráda řád a pořádek. Ale ne vždy je to ku prospěchu věci. Navíc řeší svůj milostný život s kolegou Pavlem, z kterého se vyklube úplně jiný člověk než si myslela. Její matka zároveň funguje jako skvělá dohazovačka nebo zoro mstitel. A Pavel tak ochutná sílu matčiny pomsty v podobě ostudy v práci. V knize je příjemná atmosféra, Luci má skvělé děti Janu a Vojtu a postupně si začne uvědomovat i svou lásku k mamince, babičce svých dětí. Že i když jsou každá jiná, položila by za dceru a její děti život. A možná se Lucce rýsuje nový vztah? A co si počnou až se babi vrátí domů? Moc jsem si užívala tu pohodu a tu rozdílnost v přístupu ve výchově k dětem… mamina musí být ta přísná, ale babička si zase muže dovolit rozmazlovat a povolit otěže. Bylo to tak vždycky a je to skvělý. Kniha se četla dobře, skvělá oddechovka.

    Kniha, Grada, 2024, 9788024755328

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 254 Kč Nápověda
Další knihy autora