Historky z Tinderu E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách Z nejhorších rande jsou ty nejlepší historky – protože neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách! Populární stand-up komička Lucie Macháčková s humorem a nadsázkou glosuje milostné karamboly. Vtipná kniha plná ironie i optimismu přináší postřehy nejen ze světa seznamovací aplikace Tinder.… Přejít na celý popis

Romány od RED a mangy od GATE pouze za 1 Kč! Ke každému nákupu nad 499 Kč v našich knikupectvích si můžete vybrat jednu knihu od značky RED či GATE za pouhou 1 Kč! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách
Z nejhorších rande jsou ty nejlepší historky – protože neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách! Populární stand-up komička Lucie Macháčková s humorem a nadsázkou glosuje milostné karamboly. Vtipná kniha plná ironie i optimismu přináší postřehy nejen ze světa seznamovací aplikace Tinder. Příběhy o lásce, randění i pořádných trapasech vás rozesmějí a zahřejí na duši – ať už jste single, zadaní, anebo něco mezi. 

Dozvíte se: co se stane, když se zabouchnete na divokém večírku co dělat, když při šnorchlování v moři omylem narazíte na svého ex jak nejlépe rozchodit rozchod proč rozhodně nikdy nechodit se synem své psycholožky jak to chodí na speed datingu proč (ne)fungují převozníci jak přelstít seznamkového podvodníka

Sdílet 0

kategorie
E-knihy » Beletrie
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
240
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.2 z 5 17 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 0.0 z 5

  • 4 z 5 hvězdiček Gabriela Häusler registrovaný uživatel

    Skvele odpocinkove cteni. Od srdce jsem se zasmala. Slovami jedne z kolegyn, ktere nedavno v kuchynce rozebiraly vztahove trable: ,,Jak ja jsem rada, ze uz nemusim randit!" Doporucuji!

    Kniha, Grada, 2022, 9788027137602

  • 4 z 5 hvězdiček Veronika Enochová registrovaný uživatel

    Pokud máte rádi stand-upy a hledáte nenáročné čtení, u kterého se zasmějete, tak jste na správné adrese. Lucii Macháčkovou jsem neznala a nemám ani zkušenost se seznamkami, i tak mě ale tahle knížka pobavila. Čekejte krátké příběhy ze života Lucie a jejích kamarádek nebo třeba trefné narážky na obecně rozšířené stereotypy ve vnímání žen a mužů ve stejné situaci (např. muž, který si užije na jednu noc je kanec, bejk a alfa, kdežto žena v té samé situaci je coura a štětka). Prostě takové stand-up výstupy v knižní podobě.

    Kniha, Grada, 2022, 9788027137602

  • 5 z 5 hvězdiček Kateřina Kuziaková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Je to vtipne, lehke, odsypa to. Pokud znate autorku jako stand up komicku, tak nektere casti jsou temer doslovnym prepisem jejich vystoupeni. Je pravda, ze jsem dle nazvu ocekavala trochu jinou napln, kniha je spis o nevydarenych vztazich, ale to ji rozhodne neubira na vtipnosti. Pokud potrebujete oddechovku nebo se zasmat, rozhodne po ni sahnete.

    Kniha, Grada, 2022, 9788027137602

  • 4 z 5 hvězdiček Caroline Rudiková registrovaný uživatel

    Humorná sbírka příběhů ze světa on-line seznamování, nejen z autorčina života. V podstatě se jedná o stand-up přenesený do knižní podoby, který hravě zfouknete během líného odpoledne. Ačkoliv jsou některé historky bezesporu alespoň trošičku přikrášlené, svůj účel pobavit čtenáře jistě splní. Ke knize jsem se dostala zcela náhodou, díky projektu LiStOVáNí v podání Lukáše Hejlíka a Pavly Dostálové, kteří svým talentem dokázali i z lehce úsměvných historek vykouzlit příjemnou bolest bránice.

    Kniha, Grada, 2022, 9788027137602

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 297 Kč Nápověda
Další knihy autora