Ďábel a světice - část první

Autor Amo Jones

E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Saint byly dva roky, když ji Brantley zachránil. Vzpomíná si na bledého kluka s inkoustově tmavými vlasy, který jí slíbil, že ji ochrání. Jenom netušila, že tím myslel před svým otcem i před sebou samým. Vyrůstala v náručí zla, stvořená pro ďábla jako oblek na míru. Brantley si myslel, že když bude Saint skrývat ve svém strašidelném sídle, ochrání… Přejít na celý popis

Nikki Erlick: Život na míru Jak dlouho tady ještě budu...? Dobře víme, že jsme smrtelní. Chtěli bychom ale vědět kdy „to“ přesně přijde? Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Saint byly dva roky, když ji Brantley zachránil. Vzpomíná si na bledého kluka s inkoustově tmavými vlasy, který jí slíbil, že ji ochrání. Jenom netušila, že tím myslel před svým otcem i před sebou samým. Vyrůstala v náručí zla, stvořená pro ďábla jako oblek na míru. Brantley si myslel, že když bude Saint skrývat ve svém strašidelném sídle, ochrání ji před světem. To však platilo jen do jisté doby. 

Saint je krásná a čistá jako porcelánová panenka, taky však stejně křehká. Brantley ví, že by ji svým dotekem pošpinil, zároveň ale nedovolí, aby se k ní přiblížil kdokoli jiný. Držet ji dál pod zámkem už ovšem není možné. 

Zatímco si Saint pomalu zvyká na život mezi členy Elitního klubu králů a na temný svět, jemuž tito zlosyni v obleku vládnou, zjistí, že netvor, jehož se všichni obávají, je právě ten, po němž touží.

Sdílet 0

Nakladatel
Baronet
jazyk
čeština
Počet stran
336
datum vydání
1.01.2022

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.9 z 5 35 hodnocení čtenářů

31× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Petra registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Wau, to byla zase jízda. Jako všechny knihy od AMO. A opět to utnula v tom nejnapínavějším..... jako vždy. Co se dá dělat, to jsem již mohla čekat. Má to opět všechno. Příběh o Brantleym byl logickým pokračováním po částech Bishopa a Natea. Kniha je stejně nabitá jako předcházející díly příběhem králů - tajemstvím, která kolikrát zůstanou neobjasněná, zvráceností hlavních postav a naivitou a přitom obrovskou silou ženských protějšků. Samozřejmě nechybí zvrhlý sex. Useknutý konec by mě po tolika přečtených částech již neměl překvapovat, přesto budu teď netrpělivě vyhlížet další díl. Pokud jste četli předchozí díly ze serie, pak tento rozhodně nesmíte vynechat.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918738

  • 5 z 5 hvězdiček MAJUŠA registrovaný uživatel

    Keďže 'Elitní klub králů' je moja srdcovka a Amo Jones je pre mňa kráľovnou, tak nemôžem hodnotiť inak, ako plným počtom bodov :) A úplne chápem, že knihy od Amo nesadnú každému, ale pre mňa sú pokladmi... Ďábel a svĕtice I. má určite miernejší dej ako predchádzajúce časti (králi nám asi zmäkli), ale to by nebola stará dobrá Amo, aby to neokorenila a nepohrala sa s nami :) PS: Veľmi pekne ďakujem Baronetu, hlavne prekladateľke Renate Heitelovej a korektorke Daniele Čermákovej. Dámy, dokonalá práca, u mňa 'knižný orgazmus'. Ďakujem. A prebal knihy je tiež nádherný :)

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918738

  • 5 z 5 hvězdiček Monika Mašková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Když už si říkáte, že tomu konečně celému rozumíte tak BUM a jste zase mimo. Prostě EKK je dokonalost.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918738

  • 5 z 5 hvězdiček Dominika P. registrovaný uživatel

    Přečetla jsem všechny díly v AJ a musím říct, že všechny díly jsou pecka a poslední je naprosto skvělý. Pochopila jsem Madison proč udělala to co udělala.

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918738

  • 5 z 5 hvězdiček Renata registrovaný uživatel

    Teda to je nářez!! Opravdu autorku a její postavy a příběh miluji. Opět jsem knížku nedokázala dat z ruky (ani po přečtení). Neskutečně propracovaný a silný příběh,který teda doufám dopadne dobře. ( Musím přečíst 2 díl,který už mám samozřejmě doma). Na tuto celou sérii od autorky nikdy nezapomenu. Neskutečné a smekam a děkuji za takove knizky

    Kniha, Baronet, 2022, 9788026918738

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 309 Kč Nápověda
Další knihy autora

Další knihy autora

Všechny knihy autora

Všechny knihy autora