Osudové pouto - Vlci zvěrokruhu E-kniha

Osudové pouto - Vlci zvěrokruhu E-kniha

Součástí série: Vlci zvěrokruhu 2. díl z 3

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Erotická fantasy série pokračuje. Ayla, vyvrženec smečky Raka, našla své místo ve třinácté smečce Hadonoše. Když je její nová rodina napadena smečkou Lvů, Ayla za ni statečně bojuje. Nakonec ji Lvi unesou. Alfa vůdce Jordan, její Slunečními čarodějkami vyvolený partner, s ní má totiž velké plány. Odolá Ayla partnerskému poutu? Dokáže se znovu… Přejít na celý popis

Šikmý kostel 3 Dlouho očekávaná literární senzace JIŽ V PRODEJI! Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Erotická fantasy série pokračuje.
Ayla, vyvrženec smečky Raka, našla své místo ve třinácté smečce Hadonoše. Když je její nová rodina napadena smečkou Lvů, Ayla za ni statečně bojuje. Nakonec ji Lvi unesou. Alfa vůdce Jordan, její Slunečními čarodějkami vyvolený partner, s ní má totiž velké plány. Odolá Ayla partnerskému poutu? Dokáže se znovu vrátit ke své smečce a především ke Kadenovi, který je pro ni tím jediným a pravým? A jak se postaví k dalším odhalením o své rodině a Slunečních čarodějkách?

Sdílet 0

série
Vlci zvěrokruhu 2. díl z 3
Další ze série
1. Třinácté znamení - Vlci zvěrokruhu
2. Osudové pouto - Vlci zvěrokruhu
3. Měsíční čarodějky - Vlci zvěrokruhu
kategorie
E-knihy » Beletrie » Sci-fi, Fantasy a Komiksy » Fantasy
Nakladatel
Cosmopolis
jazyk
čeština
Počet stran
304
datum vydání
1.01.2023
  • Lucie Dvořáková Lucie Dvořáková

    Pokračování série Vlci zvěrokruhu bylo jistě velmi očekávané mezi fanoušky (ehm, fanynkami) erotických románů, ale i já, která se mezi milovnice tohoto žánru úplně nepočítám, jsem byla zvědavá, jak se příběh vyvine. Dostál druhý díl očekáváním, nebo je to spíše propad?

    Celá recenze

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.7 z 5 74 hodnocení čtenářů

57× 5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Hodnocení našich knihkupců: 3.0 z 5

  • 5 z 5 hvězdiček anet-jan-book Uživatel aplikace KDčko

    Jakmile jsem dočetla 1.dil nemohla jsem si nechat ujit pokračovaní této krásné vlčí série a hned jsem se začetla do 2.dílů, a můžu Vám říct,byl to nářez Co se mi nejvíc líbí je to,že se volně navazuje na konec 1.dilu. Akce je tam hned od začátku a než jsem se nadála byla jsem opět na konci knihy,tak neuvěřitelně rychle a krásně se četla. Na to jak se mi líbil první díl, je tenhle boží. Nechyběla akce,láska,vášeň,zrada ani tajemstvi. Celý příběh byl plný akce od začátku až do konce. Opět mi nechybělo napětí,moje dokořán otevřená ústa pri údivu akce,která se tam udála a chvílemi to mé známé,,To jako vážně?". Doufám,že brzy vyjde další díl,protože takový napnutý konec jsem nečekala... nejen že mám plno otázek ale Kaden je proste pro mě TOP a potřebuji nutně vědět, co se bude dít dal. Jsem opravdu nadšená z této série a nesmírně ráda,že sem ji od své drahé polovičky dostala,protože tohle je jedna z knih která mi v knihovně chyběla. Jsem strašně ráda,že jsem měla možnost si ji prečíst a moc se těším na další 3.díl z této série.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139316

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Juríková registrovaný uživatel

    "Co to do prdele děláš?" Když jsem v hlavě uslyšela Kadenův hlas, nadskočila jsem. "Chráním tě", vyslala jsem zpět. Jediné, co jsem dostala na oplátku, byl pocit Kadenova naprostého znechucení nad tou představou. On má přece chránit mě! Pokračovanie tejto série bolo parádne! Prvý diel sa mi páčil, ale až tento druhý, ktorý som doslova hltala, ma presvedčil, že sa stávam fanynkou tejto série. Oproti prvej časti sme dostali viac akcie (v teréne aj v spálni 😋). Možno sa mi ale vzťah Ayly a Kadena páčil viac v prvej časti. Ja mam jednoducho rada tie napäté iskrivé začiatky vzťahov, keď sa ešte odmietajú zmieriť s ich vzájomnou príťažlivosťou. A že ich vzťah je vysoko príťažlivý! Vrámci deja sa mi páčil asi najviac úplný začiatok knihy - a teda Aylino väznenie u Levov. Ale samozrejme celá kniha bola skvelá bez hluchých miest a už teraz sa moc teším na pokračovanie! Koniec ma zasa nechal v maximálnom očakávaní.. takže Č A K Á M 😉

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139316

  • 5 z 5 hvězdiček Naděžda Bajtek Zasadilová registrovaný uživatel

    Erotická fantasy série pokračuje. Nemohla jsem se dočkat druhého dílu a po přečtení jsem opět nadšená, tak jako při prvním. Druhý díl krásně navazuje a neměla jsem vůbec problém se zorientovat. Fantasy s vlky mě opět přenesla do nostalgie, kterou jsem si užívala plnými doušky. Já tyhle knihy občas prostě potřebuji. Teď mám období, že bych mohla číst jenom takové „jednodušší příběhy“ ale to nic nemění na tom, že mě to neskutečně bavilo. Nechápu, ale u těchto knih ty stránky letí 2x tak rychleji. Všechny otázky z prvního dílu byly zodpovězeny a my se dočkaly i nějakých dalších překvapení. Erotické scény jsou vkusně napsané i když je příběh spíš pro mladší čtenářky, tak i já jsem si tam našla své. A ten konec? Zase? No jooo, autorka ví jak mě napínat. Takže pro nadšence jako jsem já skvělé čtení, nemůžu jinak než doporučit!

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139316

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Nagyová registrovaný uživatel

    Ani druhý díl věrné čtenáře erotické fantasy nezklame. Dostanete totiž přesně to, co čekáte - akci, napětí, erotiku, romantiku, překvapení. A samozřejmě otevřený konec, kvůli kterému si buďte chtít vytrhat všechny vlasy na hlavě. Nakonec se ale musíme spokojit s tím, že budeme netrpělivě vyhlížet třetí díl.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139316

  • 5 z 5 hvězdiček Jaroslava Kozúbková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    První díl mě natch a tet čtu druhý. A musím říct že super i když konec je trochu smutny. Ale budu se těšit na další pokračování. Za mě super.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139316

  • 5 z 5 hvězdiček Andrea Jelínková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    úžasné čtení

    E-kniha, Cosmopolis, 2023,

  • 5 z 5 hvězdiček Nixiek Uživatel aplikace KDčko

    Za mě, určitě ještě lepší než první díl. Už, se nemůžu dočkat pokračování.

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139316

  • 5 z 5 hvězdiček Janin Uživatel aplikace KDčko Zakoupil produkt

    Super kniha

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139316

  • 5 z 5 hvězdiček Veronika Smrčková registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Škoda otevřeného konce nutne potřebuji pokračování

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139316

  • 5 z 5 hvězdiček Tereza Kaluzikova registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Tak tohle byla ještě větší jízda, než první díl. Některé části jsem si musela přečíst několikrát po sobě, abych si opravdu potvrdila, že se to děje. Příběh je nabitý erotikou, dramatem, láskou a nadějí. Kniha se čte sama, neměla jsem problém ponořit se do příběhu a cítit veškeré pocity hrdinů. Pevně doufám, že brzy vyjde další díl z této série. Ayla je držena jako zajatec smečky Lvů. Jorden se ji snaží přesvědčit, aby se poddala dobrovolně partnerskému poutu a stala se jeho Alfa samicí. Když odmítne, sluneční čarodějky na ni sešlou jakési kouzlo. Z Ayly vytryskne měsíční světlo a složí sluneční čarodějky na zem. Ty jí nakonec potvrdí, co už si myslela. Je poloviční Měsíční čarodějkou. Jorden se sní hodlá spařit během dalšího úplňku, aby stvrdil jejich pouto. Během té doby Ayla předstírá, že se nechává poddat poutu a přemisťuje ji z celý do domu, kde se setká s Mírou, kterou drží proti její vůli. V den úplňku je Ayla připoutána k oltáři, aby se jí Jorden mohl zmocnit proti její vůli. Na světlo přichází nová pravda, která tento svazek neumožňuje. V tu chvíli se objevuje smečka Hadonoše a zachrání obě dívky. Ačkoliv pro Aylu to znamená z vězení do vězení. Kaden ji už nevěří a nechce s ní ani mluvit. Ayla musí napnout všechny síly, aby ho přesvědčila o své věrnosti smečce Hadonoše. O věrnosti k němu samému, i přes její partnerské pouto se smečkou Lvů. I když se to zdá, jako naprosto nemožný úkol....

    Kniha, Grada, 2023, 9788027139316

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 382 Kč Nápověda
Další knihy autora