Citlivost jako výhoda E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Svými smysly, tedy zrakem, čichem, chutí, sluchem a hmatem, neustále přijímáme spoustu informací. Téměř čtvrtina lidí vnímá vnější i vnitřní podněty intenzivněji, jsou nadprůměrně citliví a často si už od dětství připadají „tak nějak jiní“. Co to znamená, když jste vysoce citliví, co s tím dělat a jak lze citlivost vnímat jako silnou… Přejít na celý popis

Lena Kiefer: Westwell: Tíživá lehkost lásky Jejich starší sourozenci zemřeli, protože se milovali. Oni byli předurčeni k tomu, aby se nenáviděli. Ale proti citům jsou bezmocní. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Svými smysly, tedy zrakem, čichem, chutí, sluchem a hmatem, neustále přijímáme spoustu informací. Téměř čtvrtina lidí vnímá vnější i vnitřní podněty intenzivněji, jsou nadprůměrně citliví a často si už od dětství připadají „tak nějak jiní“.

Co to znamená, když jste vysoce citliví, co s tím dělat a jak lze citlivost vnímat jako silnou stránku? O tom empaticky a se znalostí věci píše autorka této knihy, plné inspirujících příkladů a autentických příběhů. Poskytne vám praktické rady, které vám dodají sílu a naučí vás zacházet s vysokou citlivostí ve všech oblastech života, od zdraví přes rodinu až po práci a volný čas. Poznáte nejen lépe sami sebe, ale i způsob, jak být citliví a silní zároveň a cítit se přitom šťastně a spokojeně.

Autorka krok za krokem odhaluje jedinečný vzorec, s nímž proměníte svou citlivost v sílu, a nabízí senzitivním lidem konkrétní „posilovače“. V jejich rámci jsou zmíněny psychologické metody jako např. meditace všímavosti, koučink a terapie, jóga, vztah k přírodě a zvířatům či vhodná strava.

PROMĚŇTE SVOU CITLIVOST V SÍLU!


„Velice užitečné. Konečně chápu svou ženu a některé své zaměstnance! Tato kniha pomůže nejen citlivým lidem, ale i lidem z jejich okolí.“
Bodo JANSSEN, ředitel Upstalsboom Hotel

Sdílet 0

Nakladatel
Grada
jazyk
čeština
Počet stran
256
datum vydání
1.01.2016

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

4.8 z 5 4 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

  • 5 z 5 hvězdiček Maja V. registrovaný uživatel

    Populárně psaná knížka zasvěcující do problematiky - nebo spíše existence vysoce citlivých lidí. Nejenom pro ně! Opisuje fenomén vysoké citlivosti a nabízí nahlížení na ní jako na svou silnou stránku. Já osobně jsem ve svém slovníku "přecitlivělost" nahradila "velkou vnímavostí" a těžím z toho maximum :). Knížku vřele doporučuji každému, komu slovo "citlivost" zarezonovalo ve svém nitru.

    Kniha, Grada, 2016, 9788027100491

  • 5 z 5 hvězdiček Martina Rázková registrovaný uživatel

    Mám problémy s citlivostí a tato kniha mě hodně vysvětlila a dala rady.

    Kniha, Grada, 2016, 9788027100491

  • 4 z 5 hvězdiček Denisa registrovaný uživatel Zakoupil produkt

    Knížka byla poměrně zajímavá, doplněná o spoustu příběhů vysoce citlivých lidí. Na druhou stranu mi knížka nepřišla vždy vhodně strukturovaná a přišlo mi, že se skáče od jednoho tématu k druhému, aniž by to autorka vhodně propojila. Pokud vás však tato tematika zajímá, věřím, že stojí za přečtení :-)

    E-kniha, Grada, 2016,

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 297 Kč Nápověda