Bezpečné neštěstí nebo nebezpečné štěstí? E-kniha

Bezpečné neštěstí nebo nebezpečné štěstí? E-kniha

E-kniha

  • Ihned ke stažení

Povzdechy i pousmání, to je láska O lásce se dá psát znovu a znovu téměř donekonečna a přitom se neopakovat a zůstat originální. Dokonce i tentýž příběh se stejnými postavami lze zpracovat desítkami, možná i stovkami různých způsobů a přitom neošidit čtenáře o původnost zpracování a autora o novost tvůrčího počinu. Ale to není případ této knihy.… Přejít na celý popis

Romány a světová literatura do vaší čtečky s 30% slevou Naplňte si svou čtečku skvělými romány s 30% slevou a ulehčete svým peněženkám i zavazadlům. Více informací

K tomuto produktu zákazníci kupují

Popis

Povzdechy i pousmání, to je láska

O lásce se dá psát znovu a znovu téměř donekonečna a přitom se neopakovat a zůstat originální. Dokonce i tentýž příběh se stejnými postavami lze zpracovat desítkami, možná i stovkami různých způsobů a přitom neošidit čtenáře o původnost zpracování a autora o novost tvůrčího počinu. Ale to není případ této knihy. Zde se jedná o šedesát zcela nových příběhů, které do první knihy nebyly zařazeny, aby nenabobtnala do nepřijatelných rozměrů a do nepřehlednosti. I tak byla rozsáhlá ažaž.

Už když jsem první knihu dopisoval tak jsem věděl, že musím pokračovat dalším dílem a proto tento bezprostředně následuje po tom prvním. A to jsem se přitom záměrně vyhýbal extrémním příběhům, které zabíhaly do komedie nebo do tragédie. To ani to podle mého k lásce nepatří, i když k obému dochází.

Jenže podle mne je láska příliš krásný cit na to, aby se jí člověk vysmíval. Úsměv nebo i smích k lásce neodmyslitelně patří, ale výsměch? Ten patří lidské hlouposti a ta lásku neguje. Zrovna tak tragédie. Jistě, jsou lásky, které končí tragicky, jenže to pak už není láska, ale nezvládnutý lidský osud. Láska život dává ale nebere, láska povznáší ale nedeptá, láska zkrášluje ale nehyzdí, láska je nadějná ale ne beznadějná, láska život naplňuje ale nevyprazdňuje – a tak dál. Tak si nechte život zkrášlit alespoň prostřednictvím šedesáti cizích příběhů, které se klidně mohly přihodit i vám.

Mimochodem, máte předchozí díl NEBEZPEČNÉ ŠTĚSTÍ ?

Sdílet 0

Nakladatel
Vydavatelství VRAM
jazyk
čeština
Počet stran
160
datum vydání
1.01.2021

Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda

0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů

5 hvězdiček 4 hvězdičky 3 hvězdičky 2 hvězdičky 1 hvezdička

Přidejte své hodnocení produktu

Vývoj ceny

Vývoj ceny Nápověda

Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.

Maloobchodní cena Minimální prodejní cena: 199 Kč Nápověda
Další knihy autora